Τα «εργαλεία» της Opel ακόμα πιο προσιτά

Τα «εργαλεία» της Opel ακόμα πιο προσιτά

Κώστας Παστρίμας
Τα «εργαλεία» της Opel ακόμα πιο προσιτά
Η Opel ανοίγει το δρόμο για εύκολη απόκτηση των επαγγελματικών οχημάτων της.

Τα επαγγελματικά οχήματα της Opel αποτελούν ένα αξιόπιστο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία καθώς διαπρέπουν για την αξιοπιστία, την πρακτικότητα και την ποιότητα που προσφέρουν. Η σειρά νέων μοντέλων ξεχωρίζει για τον μοντέρνο σχεδιασμό και τους αποδοτικούς κινητήρες, ενώ πλέον υπάρχουν τρία αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα διαθέσιμα στην γκάμα της.

Η γκάμα ξεκινάει με το Opel Combo Cargo, ένα από τα πιο δημοφιλή επαγγελματικά στην Ευρώπη. Το Combo Cargo προσφέρει ευκολία στη χρήση και μεγάλους χώρους φόρτωσης με όγκο 4,4 κ.μ. και μήκος 2,1 μέτρα. Από την άλλη, το Opel Vivaro είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη και μπορεί να μεταφέρει έως και τρεις ευρωπαλέτες λύνοντας τα χέρια του επαγγελματία στις καθημερινές μεταφορές.

Opel

Τέλος, υπάρχει στην γκάμα της Opel το μεγαλύτερο Movano, ένα όχημα το οποίο εκτοξεύει την παραγωγικότητα αφού είναι σε θέση να μεταφέρει 5 ευρωπαλέτες με τον ωφέλιμο όγκο να φτάνει τα 17 κ.μ. Η ευελιξία της Opel δεν σταματάει εκεί καθώς προσφέρει δυνατότητα μετασκευής των επαγγελματικών της για να ταιριάξουν στις ανάγκες της κάθε εταιρείας.

Opel

Η Opel κάνει την απόκτηση ενός επαγγελματικού οχήματος πιο εύκολη από ποτέ, χάρη στο ανταγωνιστικό πρόγραμμα 3-4-5-6. Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες μπορούν να επισκεφθούν τις Εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια, μπορούν να αποκτήσουν το επαγγελματικό όχημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, χωρίς προκαταβολή, με 300 ευρώ/μήνα, 4 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια εγγύηση και 6.000 ευρώ Bonus αγοράς!.

Opel

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!