Δείτε το νέο Ford Focus στο The Mall Athens

Δείτε το νέο Ford Focus στο The Mall Athens

Κώστας Παστρίμας
Δείτε το νέο Ford Focus στο The Mall Athens
Όσοι επισκεφτείτε τις επόμενες ημέρες το δημοφιλές εμπορικό κέντρο της Αθήνας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά το νέο Ford Focus.

Η Ford και το The Mall Athens έχουν μια ιδιαίτερη σχέση καθώς η αμερικανική μάρκα μας έχει συνηθίσει να παρουσιάζει στο κοινό τα προϊόντα της εκεί. Αυτό το διάστημα η Ford έφερε στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου το νέο Focus το οποίο μπορεί να απολαύσουν οι επισκέπτες του Mall έως τις 15 Νοεμβρίου.

Η έκδοση που θα εκτεθεί στο κοινό του Mall είναι η 5θυρη ActiveX 1.5L Diesel 115 PS. Στην ελληνική αγορά τόσο στις βενζινοκίνητες εκδόσεις 1.0L 125, 1.0L EcoBoost 155 MHEV και 2.3L EcoBoost 280PS όσο και στην πετρελαιοκίνητη 1.5L 115PS.

Ford

Το Ford Focus συνεχίζει να προσφέρει στους απανταχού πελάτες την πλέον ολοκληρωμένη λύση για όλες τις μετακινήσεις και ανάγκες τους προτάσσοντας μεταξύ άλλων ασυναγώνιστες επιδόσεις και οικονομία καυσίμου, απαράμιλλες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, καθώς και κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης.

Ford

Πολύ σημαντικό όπλο της Ford επίσης είναι το καινοτόμο προωθητικό πρόγραμμα Ford Plus, το οποίο εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, όπως ονομαστικό επιτόκιο 2,99% που διασφαλίζει μια συμφέρουσα αλλά και ελκυστική συνάμα μηνιαία δόση, χαμηλή προκαταβολή από μόλις 5.614 ευρώ και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect.

Το νέο Ford Focus θα βρίσκεται στο επίπεδο 1 του The Mall Athens από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-21:00 και Σάββατο, 10:00-20:00.

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!