Παρουσιάστηκε η έκδοση California της Mustang

Παρουσιάστηκε η έκδοση California της Mustang

Κώστας Παστρίμας
Παρουσιάστηκε η έκδοση California της Mustang
Η Ford παρουσίασε την πρώτη ειδική έκδοση California της Mustang GT με έντονα ρετρό στοιχεία.

Πριν από μερικά 24ωρα ο CEO της Ford Τζιμ Φάρλεϋ είχε αποκαλύψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μια νέα έκδοση της Mustang θα είναι μαζί μας στο επόμενο διάστημα. Οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι αυτό το «επόμενο διάστημα» θα ήταν το 2024, ωστόσο οι άνθρωποι της Ford τελικά είχαν έτοιμο πιο νωρίς το νέο τους μοντέλου.

Η Ford λοιπόν παρουσίασε την καινούρια έκδοση Mustang GT California για το 2024 με έντονα τα στοιχεία του παρελθόντος του μοντέλου. Η California θα είναι διαθέσιμη σε έκδοση cabrio ή σε έκδοση coupe. Σχεδιαστικά το μοντέλο ακολουθεί τη δομή της Mustang GT, ωστόσο έχει πολλές αναφορές στην California Special του 1968 από την οποία άλλωστε είναι εμπνευσμένη.

Mustang

Εκείνο που ξεχωρίζει στο αυτοκίνητο είναι οι μπλε λεπτομέρειες που συναντάμε σε πολλά σημεία όπως την μάσκα εμπρός, τους τροχούς και το εσωτερικό. Κάτω από το καπό κρύβεται ο γνωστός V8 Coyote της Ford ο οποίος αποδίδει 486 ίππους, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό βρίσκεται η εξάτμισης Active Valve Performance που ανεβάζει την ισχύ και την ηχητική μελωδία του κινητήρα.

Mustang

Ο Τζόι Μπελίνο, Διευθυντής της Mustang, σχολίασε: «Το αυθεντικό πακέτο εξοπλισμού της Californa έχει να κάνει με την ελευθερία και την κουλτούρα της άνετης οδήγησης. Το μπλε χρώμα είναι χαρακτηριστικό και συναρπαστικό. Κάνει την California Special να ξεχωρίζει από τις άλλες Mustang».

Mustang

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!