F1 - Οκόν στον Γουέιντ: «Είμαι ο ψηλότερος οδηγός, αλλά νιώθω κοντός δίπλα σου» (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
F1 - Οκόν στον Γουέιντ: «Είμαι ο ψηλότερος οδηγός, αλλά νιώθω κοντός δίπλα σου» (vid)
Ο Γάλλος οδηγός της Alpine στη Formula 1 ένιωσε... κοντούλης δίπλα στον τρις πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Περνώντας αρκετές ημέρες στις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ πριν το προσεχές Grand Prix Λας Βέγκας (17-19 Νοεμβρίου σε ώρες Ελλάδας), οι οδηγοί της Formula 1 είτε συμμετείχαν σε προωθητικές ενέργειες των ομάδων τους είτε φρόντισαν να ψυχαγωγηθούν.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari και Εστεμπάν Οκόν της Alpine, οι οποίοι παρακολούθησαν από τις court seats τον αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο Οκόν μάλιστα χάρισε μία ρέπλικα του κράνους του στον «Βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος είπε ότι θα βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου στο Λας Βέγκας για τον αγώνα της F1 (εκκίνηση στις 8 το πρωί της Κυριακής, ώρα Ελλάδας).

Οι Οκόν και Λεκλέρ συνομίλησαν επίσης με τον πρώην άσο του ΝΒΑ, Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2006, το 2012 και το 2013 με τους Μαϊάμι Χιτ. Ο Γουέιντ σχολίασε ότι ο Οκόν είναι αρκετά ψηλός, με τον 27χρονο Γάλλο να απαντάει: «Ναι, είμαι ο ψηλότερος στη Formula 1, αλλά δίπλα σου νιώθω κοντός!». Για την ιστορία, ο Γουέιντ είναι 1.93 και ο Οκόν 1.86 μ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο από το 2:43.

Photo Credits: NBA Europe / youtube

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!