Toyota C-HR: Οι τιμές του στην Ελλάδα

Toyota C-HR: Οι τιμές του στην Ελλάδα

Κώστας Παστρίμας
Toyota C-HR: Οι τιμές του στην Ελλάδα
Στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση του ολοκαίνουριου Toyota C-HR μάθαμε και τις τιμές για όλες τις εκδόσεις του στην Ελλάδα.

Το Toyota C-HR είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα του ιαπωνικού κολοσσού στην Ευρώπη και η παρουσίαση της 2ης γενιάς του αποτελεί σίγουρα πολύ σημαντικό γεγονός. Όπως γνωρίζετε, το gMotion του gazzetta βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ίμπιζα της Ισπανίας, όπου πραγματοποιείται η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου μοντέλου. Εδώ είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά και να το οδηγήσουμε για πρώτη φορά.

Τις λεπτομέρειες και τις πρώτες εντυπώσεις θα έχετε την ευκαιρία να τις διαβάσετε αργότερα στo gMotion. Προς το παρόν, ωστόσο, μπορούμε να σας δώσουμε τον πλήρη τιμοκατάλογο του μοντέλου στην Ελλάδα.

Το νέο Toyota C-HR θα είναι διαθέσιμο με υβριδικούς κινητήρες 1,8 λίτρων (140 ίππων) και 2,0 λίτρων (200 ίππων). Οι 2λιτρες εκδόσεις θα είναι είτε προσθιοκίνητες είτε τετρακίνητες (AWD). Όσον αφορά τα επίπεδα εξοπλισμού, αυτά είναι τέσσερα, τα C-ULT, C-LUB, GR SPORT και PREMIERE.

Toyoya C-HR

Η βασική έκδοση του νέου Toyota C-HR είναι η 1,8 λίτρων C-ULT, η οποία είναι πάρα πολύ καλά εξοπλισμένη, αφού διαθέτει μεταξύ άλλων Full LED φώτα, Ζάντες αλουμινίου 17”, Ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3”, τη σουίτα Toyota Smart Connect στο infotainment με οθόνη 8”, απομακρυσμένες υπηρεσίες, Τ-ΜΑΤΕ με Toyota Safety Sense 3+, Σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου κ.α. Η τιμή αυτής της «εισαγωγικής» έκδοσης είναι 29.300 ευρώ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις τιμές όλων των εκδόσεων του νεου Toyota C-HR στην Ελλάδα.

Toyota C-HR

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!