Ο τελευταίος γύρος του Audi R8 (vid)

Ο τελευταίος γύρος του Audi R8 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ο τελευταίος γύρος του Audi R8 (vid)
Η Audi δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο για να αποχαιρετήσει το εμβληματικό R8.

Η Audi έχει αποφασίσει να αποχαιρετήσει το εμβληματικό της R8 με κρότο. Πριν από μερικούς μήνες είχε ζητήσει από τους φίλους του μοντέλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός αποχαιρετιστήριου βίντεο. Οι φίλοι του R8 έριξαν τις ιδέες τους και το εργοστάσιο τελικά επέλεξε να δημιουργήσει το εκρηκτικό The Last Lap.

Στο βίντεο εμφανίζονται τέσσερα R8 τα οποία κάνουν αναφορά στις γενιές του αυτοκινήτου. Το βίντεο ξεκινάει με το Audi R8 του 2008, του πρώτου δηλαδή μοντέλου με κινητήρα V8 4,2 λίτρων και απόδοση 420 ίππους. Το μαύρο R8 ξεκινάει από ένα κλειστό γκαράζ και βγαίνει με την όπισθεν από την κεντρική πόρτα ντριφτάροντας.

Audi

Η σκυτάλη παραδίδεται στο Audi R8 GT του 2012 το οποίο είχε αναβαθμισμένο κινητήρα V10 5,2 λίτρων με απόδοση 560 ίππους. Το λευκό R8 βρίσκεται σε μια πίστα και κάνει... παπάδες καίγοντας λάστιχο χωρίς έλεος. Στη συνέχεια εμφανίζεται το Audi R8 Performance Quattro το οποίο με τον V10 κινητήρα αποδίδει 602 ίππους. Το κατακόκκινο R8 αυτήν τη φορά γίνεται μοντέλο και απεικονίζεται στον καμβά του ζωγράφου-οδηγού.

Audi

Το τελευταίο μοντέλο R8 που εμφανίζεται στο βίντεο είναι η GT RWD με απόδοση επίσης 602 ίππους. Το μαύρο Audi συναντιέται στους δρόμους της πόλης με τα υπόλοιπα R8 και μαζί βολτάρουν τη νύχτα καταλήγοντας στον κλειστό χώρο που ξεκίνησε το πρώτο R8.

Δείτε το εντυπωσιακό The Last Lap της Audi.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!