Νέο πρόγραμμα leasing από την Volvo

Νέο πρόγραμμα leasing από την Volvo

Κώστας Παστρίμας
Νέο πρόγραμμα leasing από την Volvo
Η απόκτηση ενός καινούριου Volvo γίνεται ακόμα πιο εύκολη με το νέο πρόγραμμα leasing της εταιρείας.

Η Volvo παρουσίασε μια καινούρια υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων για τα μοντέλα της επεκτείνοντας τις επιλογές των αγοραστών. Το Volvo Car Leasing απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, προσφέροντας αναβαθμισμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Η Volvo έχει εξελίξει ένα σύστημα λειτουργικής μίσθωσης με βασικά χαρακτηριστικά την ευελιξία και τις εκτεταμένες καλύψεις. Μέσω του Volvo Car Leasing, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποιο μοντέλο Volvo, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστα χιλιόμετρα με την εγγύηση της κορυφαίας εξυπηρέτησης Volvo.

Volvo

Το Volvo Car Leasing προσφέρεται σε συνεργασία με την ALD Automotive, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών μίσθωσης παγκοσμίως. Οι καλύψεις περιλαμβάνουν μικτή ασφάλιση του αυτοκινήτου, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo, οδική βοήθεια Volvo Assistance, καθώς και αντικατάσταση οχήματος.

Volvo

Το πρόγραμμα παρέχει δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για διάστημα 36 έως 60 μηνών, ενώ στη λήξη του προβλέπεται η επιστροφή του αυτοκινήτου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργική μίσθωση Volvo Car Leasing, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Επίσημους Διανομείς Volvo.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!