Νέο Dacia Duster: Τι περιλαμβάνουν οι 4 εκδόσεις εξοπλισμού

Νέο Dacia Duster: Τι περιλαμβάνουν οι 4 εκδόσεις εξοπλισμού

Κώστας Μπιτσικώκος
Νέο Dacia Duster: Τι περιλαμβάνουν οι 4 εκδόσεις εξοπλισμού
Το νέο Duster πέρα από πιο δυναμικό σε εμφάνιση είναι και πλουσιότερο σε εξοπλισμό.

Το καλοκαίρι θα κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα το νέο Duster και λίγο νωρίτερα θα μάθουμε τις τιμές του. Πάντως στόχος της Dacia είναι - παρά τη σαφή αναβάθμιση σε σχεδίαση, υλικά, εξοπλισμό και τεχνολογίες - η βασική τιμή να διατηρηθεί κάτω από τις 20.000 ευρώ.

Πόσο θα πουλήσει κάθε έκδοση κινητήρα στο νέο Duster

Οι αγοραστές του νέου Duster θα μπορούν να διαμορφώσουν το δικό τους επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις εκδόσεις κινητήρων - μετάδοσης και άλλες τόσες εξοπλισμού: τη βασική Essential, την μεσαία Expression, ενώ στην κορυφή έχουν διπλή επιλογή. Είτε την Extreme (με έμφαση στο off road look), είτε την Journey (πιο ντιζάιν και με πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης).

  • Η Essential προσφέρει μεταξύ άλλων το Media Control, σταθερές ράγες οροφής, 6 αερόσακους, αισθητήρες παρκαρίσματος.
  • Η Expression προσθέτει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, οθόνη αφής 10,1 ιντσών και το σύστημα Media Display, κάμερα οπισθοπορείας και άλλα.
  • Το Duster Extreme προσθέτει στον εξοπλισμό του Expression τις αρθρωτές ράγες οροφής, επενδύσεις που μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν, λαστιχένια πατάκια και πάτωμα του πορτμπαγκάζ, αυτόματο κλιματισμό, το σύστημα 3-in-1, διακοσμητικά στοιχεία εντός και εκτός κ.α.
  • Η έκδοση Journey έχει επιπλέον της Expression τις 18άρες ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ασύρματη φόρτιση κινητού, το σύστημα Media Nav Live με πλοήγηση, ηχοσύστημα Arkamys 3D Sound System με 6 ηχεία κ.α.

Το Cruise control είναι στάνταρ από το επίπεδο Expression, ενώ το αυτόματα φώτα είναι στάνταρ στα μοντέλα Extreme και Journey. Η λίστα με τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνει αυτόνομο φρενάρισμα (με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών), αναγνώριση οδικής σήμανσης, υποβοήθηση στάθμευσης, προειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας, ανίχνευση κόπωσης οδηγού και αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης (eCalls).

Dacia Duster
Φωτογραφία: Renault Group

Photo Credits: Renault Group

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!