Η κόντρα που ονειρεύεται κάθε αγρότης (vid)

Η κόντρα που ονειρεύεται κάθε αγρότης (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η κόντρα που ονειρεύεται κάθε αγρότης (vid)
Το εντυπωσιακό Tesla Cybertruck τα βάζει με το ηλεκτρικό τέρας Hummer EV. 

Η πρόσφατη έλευση των πρώτων Tesla Cybertruck δημιούργησε μεγάλο hype στον κόσμο του αυτοκινήτου. Μέσα σε μερικά εικοσιτετράωρα έχουμε παρακολουθήσει πολλά βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί το εντυπωσιακό pick up της Tesla και έχουν να κάνουμε με κόντρες, με ελκτικές ικανότητες, με τεχνολογία ακόμα και με... πυροβολισμούς.

Η πιο πρόσφατη περιπέτεια του Tesla Cybertruck έχει να κάνει με μια μάχη επιτάχυνσης με τον μεγάλο του αντίπαλο στην Αμερική, το Hummer EV. Την κόντρα έστησε το βρετανικό CarWow και τα δύο ηλεκτρικά αγροτικά έλυσαν τις διαφορές τους στο γνωστό 400άρι.

Tesla

Το Hummer EV είναι το εντυπωσιακό pick up της GM το οποίο παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια και έχει απόδοση 1.000 ίππους και 1.485 Nm ροπής. Από την άλλη, το Tesla Cybertruck έχει απόδοση 845 ίππους και 930 Nm ροπής μέσα από τρεις ηλεκτροκινητήρες. Η μάχη στα χαρτιά είναι σκληρή καθώς τα δύο «κτήνη» ,μπορούν να πετύχουν επιτάχυνση 0-100 Km/h σε λιγότερα από τρία δευτερόλεπτα.

Tesla

Υπάρχει ωστόσο ένα σημαντικό στοιχείο που τελικά είναι και τ καθοριστικό για την έκβαση της κόντρας. Αυτό είναι το βάρος που στην περίπτωση του Tesla βρίσκεται στα 3.104 κιλά, ενώ στην περίπτωση του Hummer ξεπερνάει τους 4 τόνους (4.111 κιλά). Δείτε την άτυπη αυτή κόντρα των δύο ταχύτερων ηλεκτρικών αγροτικών στον κόσμο.

Δείτε την κόντρα των δύο θηρίων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!