Audi grandsphere: Έρχεται στην Ελλάδα, πώς θα κάτσετε στη θέση του οδηγού

Audi grandsphere: Έρχεται στην Ελλάδα, πώς θα κάτσετε στη θέση του οδηγού

Newsroom
Audi grandsphere: Έρχεται στην Ελλάδα, πώς θα κάτσετε στη θέση του οδηγού
To εντυπωσιακό αμάξωμα των 5,35 μέτρων έχει ένα πολυτελές και ψηφιακό εσωτερικό για τέσσερις επιβάτες.

Ένα από τα τρία μοντέλα της... τριλογίας sphere της Audi, φέρνει η Kosmocar στη χώρα μας. To Audi grandsphere προαναγγέλλει το μέλλον της πολυτελούς κινητικότητας και το ελληνικό κοινό θα μπορεί να το δει από κοντά.

Το μήκους 5,35 μέτρων τετράθυρο GT θα βρίσκεται από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2024 στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι. Όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα διεκδικήσουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν από την φωτογράφο μόδας Κατερίνα Τσατσάνη στη θέση του οδηγού.

Το grandsphere, το πρωτότυπο τετράθυρο GT, αποτελεί το όραμα της Audi για την premium ηλεκτρική κινητικότητα, υλοποιώντας το Vorsprung durch Technik, την πρωτοπορία μέσω της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς. Χάρη στις δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4, το εσωτερικό του - μόλις απομακρυνθούν το τιμόνι και όλα τα χειριστήρια - μετατρέπεται σε ένα πολυτελές lounge, μεταμορφώνοντας το grandsphere από ένα αυτοκίνητο σε ένα όχημα εμπειριών.

Όσοι θέλουν να βρεθούν στη θέση του οδηγού του grandsphere, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μέσω της ειδικής σελίδας στο www.audi.gr είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Audi (Facebook & Instagram).

Audi
Φωτογραφία: Audi

Photo Credits: Audi

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!