Τι είναι το MINI Countryman C;

Τι είναι το MINI Countryman C;

Κώστας Παστρίμας
Τι είναι το MINI Countryman C;
H ΜΙΝΙ προσθέτει στην γκάμα του νέου Countryman την έκδοση C ως εισαγωγικό μοντέλο.

Το καινούριο MINI Countryman έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στο κοινό των premium και fun to ride crossover με τον μοναδικό χαρακτήρα του. Η MINI, θέλοντας να κάνει έναν πιο καθαρό διαχωρισμό στην γκάμα παρουσίασε την έκδοση C η οποία ουσιαστικά έχει να κάνει με τις βασικές βενζινοκίνητες εκδόσεις του μοντέλου.

Το νέο MINI Countryman είναι 13 εκατοστά μακρύτερο και οκτώ εκατοστά ψηλότερο από τον προκάτοχό του. Η κομψή, λιτά σχεδιασμένη κολόνα C ενώνεται με την μεγαλύτερη οροφή του οχήματος και είναι βαμμένη στο ίδιο χρώμα. Οι ράγες οροφής σε Piano Black ανήκουν πλέον στον βασικό εξοπλισμό και μεγιστοποιούν τις δυνατότητες μεταφοράς του crossover μοντέλου.

Mini

Σε εκτός δρόμου διαδρομές, η απόσταση από το έδαφος των 202 mm και το δυναμικό πλαίσιο παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια και άνεση. Για το νέο MINI Countryman C διατίθενται ζάντες ελαφρού κράματος σε διάφορα σχέδια και διάμετρο από 17 έως 21 ίντσες. Με ισχύ 170 ίππους, ροπή 280 Nm και την αποδοτική τεχνολογία TwinPower Turbo, το όχημα διαθέτει την απαραίτητη ισχύ και απόκριση για την γνώριμη διασκεδαστική οδήγηση ΜΙΝΙ. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη και μια έκδοση με diesel κινητήρα.

Mini

Η ενσωματωμένη ήπια υβριδική τεχνολογία χρησιμοποιείται για την ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση ενισχύοντας τον κινητήρα εσωτερικής καύσης στις επιταχύνσεις με ηλεκτρική ισχύ 14 kW. Για πρώτη φορά, το Driving Assistant Plus προσφέρει στο MINI Countryman την επιλογή μερικώς αυτοματοποιημένης οδήγησης επιπέδου 2 σε διαδρομές που μοιάζουν με αυτοκινητόδρομο.

Mini

Η Στέφανι Βούρστ, Επικεφαλής της MINI, τόνισε: «Ως εισαγωγικό μοντέλο, το MINI Countryman C συνδυάζει τα τυπικά χαρακτηριστικά MINI, όπως η ευελιξία και η διασκεδαστική οδήγηση, με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!