Τι θα αποκαλύψει η Hyundai στη CES 2024

Τι θα αποκαλύψει η Hyundai στη CES 2024

Πάνος Σεϊτανίδης
Τι θα αποκαλύψει η Hyundai στη CES 2024
Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο προσελκύει όλο και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η Hyundai Motor Company έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα teaser και κοινοποίησε τις πρώτες πληροφορίες των ανακοινώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην CES 2024.

Στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας που διεξάγεται στο ξεκίνημα κάθε έτους στο Λας Βέγκας, η Κορεάτικη μάρκα θα μοιραστεί τα μελλοντικά της σχέδια για τη δημιουργία ενός ενεργειακού οικοσυστήματος υδρογόνου εστιάζοντας σε νέο σύστημα λογισμικού και τεχνητή νοημοσύνη, με θέμα «Ease every way».

Η Hyundai Media Day θα πραγματοποιηθεί απόψε, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και ώρα Ελλάδος 23.00-23.45, στο Mandalay Bay Convention Center της «Πόλης της Αμαρτίας. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube και μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.

Η Hyundai Motor θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο ο μετασχηματισμός της θα φέρει καθολικά οφέλη στην ανθρωπότητα βασιζόμενος στο υδρογόνο και το λογισμικό. Η εν λόγω εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης τα σχέδιά της για την προώθηση ανθρωποκεντρικών καινοτομιών πέρα από την κινητικότητα προσφέροντας άνεση στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Θα συνδυάζουν τις δυνατότητες των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου με σκοπό να επιταχύνουν τη μετάβαση προς μια κοινωνία υδρογόνου. Επίσης, η μάρκα θα αποκαλύψει επίσης την εργαλειοθήκη του υδρογόνου για να δημιουργήσει αποτελεσματικά μια αλυσίδα αξίας καθαρού υδρογόνου.

Η CES 2024 θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!