Citroen Holidays: Από Γενάρη... καλοκαίρι

Citroen Holidays: Από Γενάρη... καλοκαίρι

Κώστας Μπιτσικώκος
Citroen Holidays: Από Γενάρη... καλοκαίρι
Το Citroen Holidays διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αλλά χώρους για να κοιμηθούν έως 4 άτομα.

Το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά όσο φαντάζεστε. Τουλάχιστον όχι για τους κατασκευαστές camper van που απευθύνονται σε όσους προτιμούν ανεξαρτησία και ελευθερία στις διακοπές τους. Η Citroen παρουσίασε στην έκθεση αναψυχής CMT της Στουτγάρδης ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που βασίζεται στο SpaceTourer. Η αγορά των camper αναπτύσσεται στην μετά πανδημίας εποχή, καθώς το μερίδιο όσων θέλουν να κάνουν διακοπές μακριά από άλλους ταξιδιώτες είναι μεγάλο.

Το Citroen Holidays διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αλλά και δυνατότητα φιλοξενίας 4 επιβατών σε δύο χώρους για ύπνο. Οι δύο συρόμενες πλευρικές πόρτες διευκολύνουν την πρόσβαση στην καμπίνα και η κάμερα οπισθοπορείας Top Rear Vision βοηθά σημαντικά στους ελιγμούς και τη στάθμευση.

Citroen Holidays
Φωτογραφία: Stellantis

Η γαλλική μάρκα συνεργάστηκε με μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των μετασκευών, την Bravia Mobil. Το Citroen Holidays φέρει τη νέα εταιρική μάσκα της γαλλικής μάρκας στο μπροστινό μέρος, σε συνδυασμό με την νέα φωτεινή υπογραφή, ενώ η νέα κεντρική οθόνη αφής 10 ιντσών ενισχύει τη λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα με διευρυμένες και πιο έξυπνες λύσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη γκάμα του Holidays θα ανακοινωθούν κατά το άνοιγμα των παραγγελιών σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, την άνοιξη του 2024.

Citroen Holidays
Φωτογραφία: Stellantis

Photo Credits: Stellantis

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!