Μουρίνιο: Όταν «σκηνοθετούσε» διαφημιστικό για ηλεκτρικό αυτοκίνητο (vid)

Μουρίνιο: Όταν «σκηνοθετούσε» διαφημιστικό για ηλεκτρικό αυτοκίνητο (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
Μουρίνιο: Όταν «σκηνοθετούσε» διαφημιστικό για ηλεκτρικό αυτοκίνητο (vid)
O Πορτογάλος τεχνικός απολύθηκε από τον πάγκο της Ρόμα, λόγω των κακών αποτελεσμάτων. Θα έχει πάντως να θυμάται μία διαφήμιση στην οποία πήρε μέρος.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Ρόμα οδήγησαν τη διοίκηση των «τζιαλορόσι» να διακόψει άμεσα τη συνεργασία της με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο 61 ετών Πορτογάλος τεχνικός αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια, περίοδος κατά την οποία είχε ως σημαντικότερη επιτυχία την κατάκτηση του Conference League τη σεζόν 2020/21.

Κατά την περίοδο που ήταν τεχνικός της Ρόμα, ο Μουρίνιο συμμετείχε - μαζί με τέσσερις ποδοσφαιριστές των «Ρωμαίων» - σε διαφήμιση για το ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5. Η κορεάτικη μάρκα ήταν εκείνη την περίοδο χορηγός της Ρόμα. Στο βίντεο βλέπουμε τον Μουρίνιο να εκτελεί χρέη… σκηνοθέτη, δίνοντας οδηγίες στους Ρουί Πατρίσιο, Κάρλες Πέρεθ, Τζιανλούκα Μαντσίνι και Νικολό Τζανιόλο.

Η τεχνολογία V2L (Vehicle-to-Load) του Ioniq 5, επιτρέπει στο ηλεκτρικό crossover να «επιστρέφει» την ενέργεια σε οικίες και συσκευές όταν υπάρχει σχετική ανάγκη. Έτσι στο διαφημιστικό σετ, ο Ζοσέ Μουρίνιο καλεί τους παίκτες του να συνδέσουν στο αυτοκίνητο τα φώτα, το ηχοσύστημα και τις οθόνες για το γύρισμα του διαφημιστικού μηνύματος.

Photo Credits: Hyundai

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!