Απόσυρση από την Opel: Αποκτήστε το Corsa και τα άλλα μοντέλα της μάρκας

Απόσυρση από την Opel: Αποκτήστε το Corsa και τα άλλα μοντέλα της μάρκας

Newsroom
Απόσυρση από την Opel: Αποκτήστε το Corsa και τα άλλα μοντέλα της μάρκας
Ανάλογα με ποιο Opel θα επιλέξετε, το όφελος μπορεί να φθάσει έως τα 3.500 ευρώ.

Έχετε ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο που σας... τρέχει συνέχεια στα συνεργεία για βλάβες; Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» απευθύνεται σε εσάς και σας καλεί να επισκεφθείτε μια έκθεση Opel, προκειμένου να λάβετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την απόσυρση ή ανταλλαγή του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει το μοντέλο Opel που του ταιριάζει, ώστε να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με σύγχρονους κινητήρες χαμηλών ρύπων και κατανάλωσης, εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί, ενώ κάθε νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας συνοδεύεται από πενταετή εργοστασιακή εγγύηση.

Για παράδειγμα, μέσω του προγράμματος «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς για το 2023, το Corsa. Η γκάμα κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει σύνολα βενζίνης, ενώ σύντομα αναμένονται οι υβριδικές εκδόσεις, καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric με αυτονομία έως 405 χλμ.

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

Photo Credits: Stellantis

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!