Hyundai: Εξελίσσοντας το Bayon

Hyundai: Εξελίσσοντας το Bayon

Κώστας Παστρίμας
Hyundai: Εξελίσσοντας το Bayon
Νέος σχεδιασμός και προηγμένες τεχνολογίες αναδεικνύουν τη νέα γενιά του compact SUV της Hyundai.

Η Hyundai Motor παρουσίασε τη νέα γενιά του Bayon, που πρόκειται ουσιαστικά για εξέλιξη του επιτυχημένου μοντέλου που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2021 και ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό του και τις τεχνολογικές καινοτομίες που προσφέρει. Το Bayon, σχεδιασμένο ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά, έρχεται με αμάξωμα crossover SUV και προσφέρει διάφορες επιλογές σε εξωτερικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής για διχρωμία οροφής.

Hyundai Bayon

Από τεχνολογικής πλευράς, το Bayon διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων και ένα σύστημα πλοήγησης Audio Visual Navigation Screen (AVN) 10.25 ιντσών, ενσωματώνοντας λειτουργίες όπως Apple CarPlay, Android Auto και Bluelink telematics. Επιπλέον, προσφέρει τεχνολογία LED στον εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Hyundai Bayon

Στον τομέα της ασφάλειας, το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με συστήματα όπως το Lane Following Assist (LFA), Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) με ανίχνευση πεζών και ποδηλατιστών, και Navigation-based Smart Cruise Control (NSCC). Επίσης, διαθέτει το Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA) και Driver Attention Warning (DAW).

Hyundai Bayon

Το νέο Bayon εστιάζει στην άνεση των επιβατών, με άφθονο χώρο και μεγάλη χωρητικότητα στον πορτ-μπαγκάζ. Η τελευταία έκδοση του μοντέλου ενσωματώνει επίσης τη δεύτερη γενιά του συστήματος eCall βασισμένο στο δίκτυο 4G για αυτόματη ειδοποίηση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος.

Καθώς το νέο Bayon δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για πώληση και οι τιμές εκπομπών CO2 δεν έχουν ακόμη καθοριστεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!