Ford: Οι πιο αξιόπιστες after sales υπηρεσίες

Ford: Οι πιο αξιόπιστες after sales υπηρεσίες

Πάνος Σεϊτανίδης
Ford: Οι πιο αξιόπιστες after sales υπηρεσίες
Η μάρκα με το μπλε οβάλ σήμα υπόσχεται απόλυτη διαφάνεια τιμών στη συντήρηση και τις επισκευές των μοντέλων της.

Σε μία εποχή στην οποία η ποιότητα των παρεχόμενων after sales υπηρεσιών και η αξιοπιστία στην τιμολόγησή τους διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, η Ford υπόσχεται απόλυτη διαφάνεια τιμών σε όλες τις διαδικασίες και εργασίες που σχετίζονται τόσο με τη συντήρηση όσο και με τυχόν επισκευές που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν στο αγαπημένο τους αυτοκίνητο μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ford Motor Ελλάς ενημερώνει εκ των προτέρων τους πελάτες όχι μόνο για το ποιες εργασίες θα χρειαστεί να γίνουν στο όχημα τους, αλλά και για πόσο θα κοστίσουν. Αυτό γίνεται πράξη γρήγορα, εύκολα και οποιαδήποτε στιγμή, μέσω του ηλεκτρονικού ραντεβού που θα κλειστεί με συγκεκριμένο VΙΝ για υπηρεσίες συντήρησης στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της επιλογής του κάθε πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα, στον ιστότοπο www.ford.gr και την υπηρεσία της ηλεκτρονικής καταχώρισης ραντεβού που λειτουργεί με μερικά μόνο «κλικ» 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ή/και της εφαρμογής FordPass, ο πελάτης καταχωρεί το VΙΝ του οχήματος και τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της επιλογής του και βλέπει αυτόματα το ποσό που στοιχίζουν οι υπηρεσίες που επιθυμεί. Επίσης, με τον κωδικό Ford10 παρέχεται έκπτωση €10 με κάθε ηλεκτρονικό ραντεβού έως και τις 31/12/2023.

Ford Video Check

Πρέπει επίσης να σημειωθεί η υπηρεσία Video Check, με την οποία κάθε πελάτης βλέπει ό,τι ακριβώς είδε ο ειδικός της Ford σε σχετικό βίντεο που του αποστέλλεται ηλεκτρονικά και αν χρειάζεται λαμβάνει μια μη δεσμευτική προσφορά για τυχόν πρόσθετες εργασίες ή επισκευές που πρέπει να γίνουν στο αυτοκίνητό του (αφορά τους Συνεργάτες Ford που μετέχουν στο πρόγραμμα).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!