Audi Q7: Συνδυασμός σχεδιασμού, άνεσης και τεχνολογίας

Audi Q7: Συνδυασμός σχεδιασμού, άνεσης και τεχνολογίας

Κώστας Παστρίμας
Audi Q7: Συνδυασμός σχεδιασμού, άνεσης και τεχνολογίας
Στη νέα εποχή του Audi Q7 η σύγχρονη αισθητική συναντά την ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία.

Η Audi ανακοίνωσε το λανσάρισμα της αναβαθμισμένης εκδοχής του SUV μοντέλου της, του Q7, στην ελληνική αγορά την άνοιξη του 2024. Με έμφαση σε ελκυστικό σχεδιασμό και στην προηγμένη τεχνολογία, το νέο Q7 επιδιώκει να ξεχωρίσει στην κατηγορία των πολυτελών οικογενειακών SUV.

Audi Q7

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου αναδεικνύεται μέσω της εμβληματικής μάσκας Singleframe της Audi, ενώ προσφέρει καινοτόμες λειτουργίες φωτισμού όπως τους προβολείς HD Matrix LED και τα πίσω ψηφιακά OLED φώτα. Το εσωτερικό του οχήματος προσφέρει πολυτέλεια και ευελιξία, με άνετους χώρους για έως και επτά επιβάτες και ένα ευρύχωρο πορτμπαγκάζ.

Audi Q7

Στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης, το Q7 διαθέτει εξελιγμένα συστήματα όπως το Audi virtual cockpit και την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση, ενώ παρέχει και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Audi Q7

Στην Ελληνική αγορά διατίθεται η έκδοση 50 TDI quattro που αποδίδει 286 ίππους και 600 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ./ώρα καλύπτονται σε 6,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική φτάνει στα 241 χλμ./ώρα. O κινητήρας συνεργάζεται με το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο tiptronic, τη μόνιμη τετρακίνηση quattro και το ήπιο υβριδικό σύστημα, το οποίο μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 0,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Σε ταχύτητες μεταξύ 55 και 160 χλμ./ώρα και όταν ο οδηγός παίρνει το πόδι του από το γκάζι, το Q7 μπορεί να κινείται με προσωρινά απενεργοποιημένο τον κινητήρα για έως και 40 δευτερόλεπτα.

Audi Q7

Το λανσάρισμα στην αγορά του Audi Q7 -με την αναβαθμισμένη σχεδίαση, την πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού και την ευρύτερη γκάμα εξοπλισμού- ξεκινά το πρώτο τρίμηνο του 2024. Στην Ελληνική αγορά το λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2024.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!