Ford Puma: Ανανεωμένη δυναμική

Ford Puma: Ανανεωμένη δυναμική

Κώστας Παστρίμας
Ford Puma: Ανανεωμένη δυναμική
Συνδυάζοντας τεχνολογία και στιλ, το νέο Ford Puma είναι ανανεωμένο, cool και ακόμα πιο συνδεδεμένο.

Με την επιστροφή του στην αγορά το 2019, το Ford Puma σηματοδότησε την αναβίωση ενός θρυλικού ονόματος, που αρχικά κυκλοφόρησε ως σπορ compact coupe στα τέλη της δεκαετίας του '90. Η τελευταία γενιά Puma παραμένει ένα προηγμένο και στιλάτο συμπαγές crossover και επικεντρώνεται στο συνδυασμό της πρακτικότητας με την τεχνολογία και τα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Ford Puma

Το εσωτερικό διαθέτει σύγχρονη σχεδίαση με δύο ψηφιακές οθόνες και ενσωματωμένο soundbar, αντανακλώντας την τάση προς ένα πιο διαδραστικό και οδηγοκεντρικό περιβάλλον. Η πρακτικότητα ενισχύεται με τον καινοτόμο χώρο αποσκευών MegaBox, που προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, καθιστώντας το ιδανικό για την καθημερινή χρήση και τις οικογενειακές ανάγκες.

Ford Puma

Η γκάμα κινητήρων του νέου Puma καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων, από τους οικονομικούς και αποδοτικούς μέχρι τις εκδόσεις υψηλών επιδόσεων. Στην καρδιά της γκάμας βρίσκεται ο υβριδικός κινητήρας 1.0L EcoBoost MHEV, που προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό απόδοσης και αποδοτικότητας, με διαθέσιμες εκδόσεις ισχύος έως 155 PS. Η έκδοση υψηλών επιδόσεων ST Powershift, με 170 PS, απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και σπορ αίσθηση.

Ford Puma

Η προσθήκη του ηλεκτρικού Puma Gen-E επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Ford προς την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, προσφέροντας μια λύση οδήγησης χωρίς εκπομπές. Αυτή η κίνηση αναμένεται να προσελκύσει πελάτες που ενδιαφέρονται για πιο πράσινες μετακινήσεις και επιδιώκουν να συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ford Puma

Με την εστίαση στη συνδεσιμότητα, το Puma διαθέτει το προηγμένο σύστημα SYNC 4 που υποστηρίζει ενημερώσεις λογισμικού εξ αποστάσεως, προσαρμοσμένες προτάσεις με βάση τη μηχανική μάθηση και μια απρόσκοπτη εμπειρία ψυχαγωγίας και πλοήγησης. Η συνδεσιμότητα 5G και η ενσωμάτωση smartphone προσφέρουν σύγχρονη και διαδραστική εμπειρία στο cockpit, πλαισιωμένη από τις προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.

Ford Puma

Το Ford Puma ST αντιπροσωπεύει την κορυφαία έκδοση στη γκάμα Puma, συνδυάζοντας την πρακτικότητα ενός συμπαγούς crossover με τη δυναμική απόδοση και το σπορ στιλ που αναμένεται από ένα αυτοκίνητο με την επωνυμία ST. Εξοπλισμένο με την πιο δυνατή έκδοση του κινητήρα 1.0L EcoBoost, που προσφέρει ισχύ 170 ίππων και ροπή 248 Nm, το Puma ST είναι σχεδιασμένο για να παρέχει μια ανώτερη οδηγική εμπειρία. Με χαρακτηριστικά όπως το αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης, τα ειδικά σπορ καθίσματα και το διακριτικά επιθετικό εξωτερικό σχέδιο, το Puma ST δεν αποσκοπεί μόνο στην επίτευξη επιδόσεων αλλά και στην προσφορά μιας μοναδικής αίσθησης στην οδήγηση.

Ford Puma

Το νέο Ford Puma εισάγει σε ένα συμπαγές crossover τεχνολογίες οδήγησης που συναντώνται σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα, εξασφαλίζοντας ακόμα πιο άνετα ταξίδια γεμάτα αυτοπεποίθηση, με τιμές που ξεκινούν από τα 26.655 ευρώ.

Φωτογραφίες: Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!