Ford Value: Πιο προσιτή η αγορά αυτοκινήτου

Ford Value: Πιο προσιτή η αγορά αυτοκινήτου

Κώστας Παστρίμας
Ford Value: Πιο προσιτή η αγορά αυτοκινήτου
Ευκολίες και προνόμια στην απόκτηση των δημοφιλών μοντέλων της φέρνει το νέο πρόγραμμα της Ford Ελλάδας.

Η Ford Ελλάδας λανσάρει το νέο πρόγραμμα αγοράς αυτοκινήτων «Ford Value», παρέχοντας μοναδικές προσφορές και προνόμια για την απόκτηση των δημοφιλέστερων μοντέλων της. Το πρόγραμμα στοχεύει να καταστήσει την αγορά νέου αυτοκινήτου πιο προσιτή και συμφέρουσα, με προσφορές που περιλαμβάνουν χαμηλή προκαταβολή, ανταγωνιστικό επιτόκιο, εκτεταμένη εργοστασιακή εγγύηση και σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Ford

Αναλυτικότερα, το «Ford Value» προσφέρει προκαταβολή από 4.799€, επιτόκιο 2,99%, 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και όφελος έως 2.141€. Τα μοντέλα που καλύπτονται από το πρόγραμμα περιλαμβάνουν τα Fiesta, Puma, Focus και Kuga, τα οποία διακρίνονται για τον οδηγοκεντρικό τους χαρακτήρα, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και τις προηγμένες τεχνολογίες που προσφέρουν.

Ford Kuga

Η Ford επιδιώκει μέσω του προγράμματος να εξασφαλίσει στους πελάτες της τους καλύτερους δυνατούς όρους αγοράς, προσθέτοντας προνόμια όπως χαμηλές προκαταβολές, ανταγωνιστικά επιτόκια, μακροχρόνια εγγύηση και ελκυστικά οικονομικά οφέλη, με στόχο να κάνει την εμπειρία αγοράς του αγαπημένου Ford μοντέλου πιο εύκολη και συμφέρουσα για όλους.

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!