Peugeot: Αποκάλυψη στις 20 Μαρτίου 2024 για το E-5008

Peugeot: Αποκάλυψη στις 20 Μαρτίου 2024 για το E-5008

Νίκος Γιαννούλας
Peugeot: Αποκάλυψη στις 20 Μαρτίου 2024 για το E-5008
Με teaser videos στα social media, η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της κορυφαίου SUV, του Peugeot E-5008.

Μετά την αποκάλυψη του νέου E-3008, έρχεται η ώρα και της γνωριμίας με το κορυφαίο Peugeot E-5008, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 20 Μαρτίου.

Το νέο E-5008 θα προσφέρει ένα πολυτελές, ευρύχωρο και ψηφιακό εσωτερικό στους 7 επιβάτες του. Σύμφωνα με τη γαλλική μάρκα, η πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων θα είναι πιο εύκολη παρά ποτέ, ίσως με ένα έξυπνο σύστημα ανάκλησης της δεύτερης σειρά των καθισμάτων.

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV αναμένεται να έχει μεγάλη αυτονομία, ενώ θα διακρίνεται ιδιαίτερα για τις ψηφιακές του αρετές. Το μοντέλο θα εφοδιάζεται με το νέο Panoramic i-Cockpit, το οποίο συνδέει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων σε κοινή πανοραμική και κυρτή οθόνη 21 ιντσών. Ελαφρά στραμμένη προς τον οδηγό, επιτρέπει την πρόσβαση και στο συνοδηγό.

Peugeot E-3008

Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT ενσωματώνεται στο Peugeot i-Cockpit όλων των νέων μοντέλων της Peugeot και φυσικά και σε αυτόν του Ε-5008. Με τη φράση OK Peugeot θα ενεργοποιείται το ChatGPT, προσφέροντας απαντήσεις και προτάσεις σε διάφορα θέματα σε οδηγό και επιβάτες, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση συγκεκριμένων φράσεων.

Μείνετε συντονισμένες και συντονισμένοι στο gmotion by gazzetta στις 20 Μαρτίου, για να έχετε όλη την πληροφόρηση σχετικά με το εντελώς νέο Peugeot E-5008, το οποίο αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Image credit: Peugeot E-3008

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!