Abarth: Ένας έφηβος σκορπιός ετών 75

Abarth: Ένας έφηβος σκορπιός ετών 75

Κώστας Παστρίμας
Abarth: Ένας έφηβος σκορπιός ετών 75
Η Abarth γιορτάζει τα 75α γενέθλιά της αποκαλύπτοντας το ισχυρότερο μοντέλο της ιστορίας της, το νέο 600e.

Με την ευκαιρία των 75ων γενεθλίων της, η Abarth προσφέρει ένα ιδιαίτερο δώρο στους φίλους της, αποκαλύπτοντας τρεις αδημοσίευτες φωτογραφίες του νέου Abarth 600e Scorpionissima, του δυναμικότερου μοντέλου που έχει παρουσιαστεί ποτέ από την εταιρεία. Το νέο Abarth 600e αποδίδει 240 ίππους, είναι εξοπλισμένο με μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και διαθέτει πολλές αγωνιστικές λεπτομέρειες.

Abarth 600e
Φωτογραφίες: Abarth

Το εσωτερικό του νέου Abarth 600e Scorpionissima εμπλουτίζεται με γραφικά Abarth, αποκλειστικά σχέδια και ένα νέο, πιο σκούρο χρωματισμό. Υπάρχουν ακόμα χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως ο σκορπιός στο τιμόνι ή οι χρωματιστές ραφές. Η αγωνιστική ψυχή του Abarth 600e Scorpionissima εκφράζεται μέσα από ειδικά καθίσματα με αγωνιστική έμπνευση και ένα σπορ τιμόνι με δέρμα και Alcantara. Η αίσθηση του αγωνιστικού αυτοκινήτου ενισχύεται με την προσθήκη ενός προηγμένου συστήματος infotainment 10 ιντσών, το οποίο περιλαμβάνει ειδικά γραφικά Abarth και σελίδες μέτρησης επιδόσεων, καθώς και τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής του αναγνωρίσιμου ήχου της Abarth μέσω του Sound Generator.

Abarth 600e
Φωτογραφίες: Abarth

Η πλήρης αποκάλυψη του νέου Abarth 600e προγραμματίζεται για τον Ιούνιο, όπου θα γίνει γνωστή η τελική εμφάνιση αυτού του σημαντικού μοντέλου, συνεχίζοντας την παράδοση της δύναμης και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει την Abarth.

Φωτογραφίες: Abarth

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!