Οι πελάτες της Mercedes-Benz απαίτησαν: «Βάλτε το αστέρι πίσω στο καπό»

Οι πελάτες της Mercedes-Benz απαίτησαν: «Βάλτε το αστέρι πίσω στο καπό»

Κώστας Μπιτσικώκος
Οι πελάτες της Mercedes-Benz απαίτησαν: «Βάλτε το αστέρι πίσω στο καπό»
Η γερμανική μάρκα παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της ηλεκτρικής λιμουζίνας, η οποία εμφανίζει και ουσιαστικότερες αλλαγές.

Η EQS τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας Mercedes-EQ, χάρη στις τεχνολογίες, την πολυτέλεια και την αυτονομία της. Τώρα η γερμανική μάρκα παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση της ηλεκτρικής λιμουζίνας, η οποία φέρει αλλαγές ουσίας αλλά και... εντυπώσεων.

Η πιο εμφανής αισθητική αλλαγή είναι η νέα μαύρη μάσκα με λεπτομέρειες σε χρώμιο, η οποία ενσωματώνει τα φωτιστικά σώματα. Στόχος είναι η ηλεκτρική EQS να ξεχωρίζει εμφανώς από τα συμβατικά μοντέλα της μάρκας.

Επίσης, μετά από feedback από τους πελάτες της Mercedes-Benz, το αστέρι φεύγει από την μάσκα και επιστρέφει στο καπό. Μία κίνηση που τονίζει το κύρος που εκπέμπει η γερμανική λιμουζίνα.

Mercedes

Οι πιο ουσιαστικές βέβαια αλλαγές έχουν να κάνουν με την αύξηση της αυτονομίας. Η μπαταρία έχει πλέον χωρητικότητα 118 kWh (από 108,4 kWh στο απερχόμενο μοντέλο) και στην EQS 450 4MATIC προσφέρει αυτονομία 799 χιλιόμετρα (από 717 χλμ. με την τωρινή μπαταρία). Μάλιστα στην EQS 450+ η αυτονομία μπορεί να φθάσει έως 822 χιλιόμετρα.

Οι παραγγελίες της ανανεωμένης Mercedes EQS θα αρχίσουν στη Γερμανία στις 25 Απριλίου. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Mercedes

Photo Credits: Mercedes-Benz

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!