Renault: Το νέο Clio από 16.980 ευρώ

Renault: Το νέο Clio από 16.980 ευρώ

Κώστας Παστρίμας
Renault: Το νέο Clio από 16.980 ευρώ
Το νέο Renault Clio τώρα διατίθεται σε νέα, χαμηλότερη τιμή από 16.980 ευρώ και με δόση 133 ευρώ/μήνα, στην έκδοση Authentic SCe 65.

Η Renault παρουσιάζει το νέο Clio στην έκδοση Authentic SCe 65, σε τιμή 16.980 ευρώ και με δυνατότητα χρηματοδότησης με δόση 133 ευρώ ανά μήνα. Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια μέσω του πλούσιου στάνταρ εξοπλισμού του.

Renault Clio
Φωτογραφίες: Renault

Από το 1990, το Renault Clio έχει σημειώσει πάνω από 16 εκατομμύρια πωλήσεις, έχοντας αναδειχτεί σε αγαπημένο αυτοκίνητο στη Γαλλία και διεθνές best seller, με δύο βραβεύσεις Αυτοκινήτου της Χρονιάς στην Ευρώπη. Με την πέμπτη γενιά του, το Clio παρουσιάζεται ανανεωμένο, αντιπροσωπεύοντας τη «Nouvelle Vague» της Renault.

Renault Clio
Φωτογραφίες: Renault

Η αναβάθμιση του στιλ του νέου Clio είναι εμφανής τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το νέο εμπρός μέρος είναι εντυπωσιακό και δυναμικό, με ανανεωμένη φωτιστική υπογραφή που αντικατοπτρίζει την νέα εταιρική ταυτότητα της Renault. Η τεχνολογία του αυτοκινήτου έχει επίσης αναβαθμιστεί, με ψηφιακό πίνακα οργάνων διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις.

Renault Clio
Φωτογραφίες: Renault

Ο βενζινοκινητήρας 1,0 λίτρου αποδίδει 65 ίππους και 95 Nm ροπής, συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και έχει μέση κατανάλωση 5,3 λτ./100χλμ. Με εκπομπές ρύπων 119 γρ./χλμ., το Renault Clio SCe 65 Authentic απαλλάσσεται από τέλη κυκλοφορίας και έχει πρόσβαση στον πράσινο δακτύλιο.

Renault Clio
Φωτογραφίες: Renault

Η έκδοση Authentic περιλαμβάνει επίσης σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας, LED φωτιστικά σύστημα και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες. Το Renault Clio Authentic προσφέρει επίσης 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, 3 έτη δωρεάν οδικής βοήθειας και 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση, προσθέτοντας μεγαλύτερη αξία στην προσιτή του τιμή.

Φωτογραφίες: Renault

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!