Η Vespa γιορτάζει τα 140 Χρόνια της Piaggio με μια ειδική έκδοση

Newsroom
Η Vespa γιορτάζει τα 140 Χρόνια της Piaggio με μια ειδική έκδοση
Η Vespa γιορτάζει ένα ιστορικό ορόσημο με μια επετειακή έκδοση περιορισμένης κυκλοφορίας.

Η Vespa, το διασημότερο και πιο αγαπημένο σκούτερ στον κόσμο, γιορτάζει την 140ή επέτειο από την ίδρυση της Piaggio, το 1884, παρουσιάζοντας μια ειδική έκδοση που υπόσχεται να κατακτήσει τους συλλέκτες ανά τον κόσμο. Το νέο μοντέλο θα παραχθεί σε περιορισμένη σειρά των μόλις 140 μονάδων και θα διατεθεί αποκλειστικά από τις 18 έως τις 21 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο του ετήσιου Ράλλυ Vespa World Days στην Pontedera, στην Ιταλία.

Η ειδική έκδοση, που ονομάζεται «Vespa 140th of Piaggio», βασίζεται στο μοντέλο Vespa GTV, συνδυάζοντας το κλασικό στιλ με τη νεωτερική αισθητική. Η έκδοση αυτή χαρακτηρίζεται από μπλε και γαλάζια χρώματα σε λευκό φόντο, τα οποία είναι τα θεσμικά χρώματα του Ομίλου Piaggio. Η Vespa 140th of Piaggio προσφέρει στους αγοραστές την ευκαιρία να αποκτήσουν μία από τις πιο σπάνιες και πολύτιμες εκδόσεις που έχουν παραχθεί ποτέ.

Vespa
Φωτογραφίες: Piaggio

Το νέο μοντέλο εξοπλίζεται με τον μονοκύλινδρο κινητήρα 300 hpe (High Performance Engine), που προσφέρει εξαιρετική απόδοση 23,8 ίππων και είναι υγρόψυκτο με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου. Η Vespa 140th of Piaggio διαθέτει LED φωτισμό και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων που ενσωματώνει σύστημα συνδεσιμότητας Vespa MIA.

Επίσης, το σύστημα ασφαλείας περιλαμβάνει τον ηλεκτρονικό έλεγχο πρόσφυσης ASR και το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος πέδησης ABS, ενώ η ευκολία χρήσης ενισχύεται από την εισαγωγή του keyless συστήματος.

Για τους συλλέκτες και τους λάτρεις της Vespa που επιθυμούν να αποκτήσουν αυτή την εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση, παραγγελίες θα δέχονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας VESPA.COM καθώς και αυτοπροσώπως στο Vespa Village κατά τη διάρκεια των Vespa World Days 2024.

Φωτογραφίες: Piaggio

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!