F1 - Φερστάπεν: «Πήραμε ιδέες από το Σπριντ για τις κατατακτήριες»

Κώστας Μπιτσικώκος
F1 - Φερστάπεν: «Πήραμε ιδέες από το Σπριντ για τις κατατακτήριες»
Ο Ολλανδός χάρισε στη Red Bull Racing την 100ή pole position στην ιστορία της στη Formula 1.

Οι κατατακτήριες δοκιμές στο Grand Prix Κίνας δεν αποτέλεσαν εξαίρεση στη φετινή σεζόν, με τον Μαξ Φερστάπεν να κάνει το 5 στα 5. Ο Ολλανδός χάρισε στη Red Bull Racing την 100ή pole position στην ιστορία της στη Formula 1.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της RB20 και τις αλλαγές που έκαναν οι μηχανικοί της ομάδας μετά τον πρωινό Αγώνα Σπριντ. «Ο αγώνας σπριντ μας έδωσε ορισμένες ιδέες για το στήσιμο του μονοθεσίου. Το οποίο απέδωσε καλύτερα στις κατατακτήριες. Είμαστε χαρούμενοι με την εξέλιξη της περιόδου, η τελευταία μου προσπάθεια στο Q3 πήγε πολύ καλά. Οι συνθήκες ήταν καλές και το απολαύσαμε».

Για την προσαρμογή από τον αγώνα 19 γύρων στις κατατακτήριες, ο Φερστάπεν δήλωσε: «Μετά από έναν αγώνα το να επιστρέψεις σε συνθήκες λίγου καυσίμου για τις κατατακτήριες, απαιτεί έναν γύρο για να νιώσεις άνετα. Σε κάθε προσπάθεια βελτιώναμε το χρόνο μας».

Το Grand Prix Κίνας θα ξεκινήσει στις 10:00 ώρα Ελλάδος το πρωί της Κυριακής. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 9:30 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Photo Credits: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!