Citroёn: Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης

Citroёn: Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης

Κώστας Παστρίμας
Citroёn: Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης
Η Citroёn κάνει πιο προσιτή την απόκτηση νέου αυτοκινήτου με μια ελκυστική προσφορά και επιπλέον εγγύηση.

Η Citroёn, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αγοράς αυτοκινήτων που δοκιμάζεται από τα υψηλά επιτόκια, λανσάρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης, στοχεύοντας στην προσέλκυση νέων πελατών. Με την προσφορά αυτή, η εταιρεία επιδιώκει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών για πιο προσιτές λύσεις απόκτησης αυτοκινήτου.

Το νέο πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης ενός από τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της γκάμας της Citroёn -τα C3, C3 Aircross, C4, C4X και C5 Aircross- με άτοκη χρηματοδότηση. Οι πελάτες μπορούν να προχωρήσουν σε αγορά με μία προκαταβολή 25% της τιμής και την υπόλοιπη αξία να αποπληρωθεί σε δόσεις έως 48 μήνες (4 χρόνια).

Παράλληλα, η Citroёn ενισχύει την προσφορά της με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια για όλα τα επιβατικά της μοντέλα, προσφέροντας μια ακόμα πιο ασφαλή και συμφέρουσα επιλογή για τους καταναλωτές.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν περαιτέρω πληροφορίες ή να αξιοποιήσουν αυτή την προσφορά, μπορούν να επισκεφτούν τα επίσημα δίκτυα διανομέων της Citroen σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!