F1 - Χόρνερ: «Ο Τότο να ασχοληθεί με τη δουλειά του και να αφήσει τον Φερστάπεν ήσυχο»

Γιάννης Δανιγγέλης
F1 - Χόρνερ: «Ο Τότο να ασχοληθεί με τη δουλειά του και να αφήσει τον Φερστάπεν ήσυχο»
Ο επικεφαλής της Red Bull Racing έδωσε την απάντησή του στις πρόσφατες δηλώσεις του Τότο Βολφ περί Φερστάπεν.

Μετά το Grand Prix Κίνας ο Τότο Βολφ εξέφρασε για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον του για τον Μαξ Φερστάπεν. Το αφεντικό της Mercedes-AMG F1 επιμένει ότι ο Ολλανδός πρέπει να εξετάσει όλους τους παράγοντες για την παραμονή του στην Red Bull Racing. Ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, δεν άργησε να δώσει την απάντηση του στα σχόλια του Βόλφ. Ο Βρετανός δήλωσε ότι ο 3 φορές πρωταθλητής είναι πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα του και ότι ο Βολφ «απλά σπαταλάει τον χρόνο του». Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Αυτό το έχετε πει στον Μαξ; Γιατί αν του μιλήσετε (του Μαξ), θα σας πει ότι δεν είναι απλά ένα συμβόλαιο αυτό που έχει με την Red Bull. Ξέρουμε ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2028, αλλά έχει να κάνει και με το πώς νιώθει με εμάς, τη σχέση που έχει με την ομάδα. Πιστεύω ότι ο Τότο πρέπει να ασχοληθεί με τη δουλειά του παρά με οδηγούς που δεν είναι διαθέσιμοι».

Ο Βολφ δεν έχει κρύψει το γεγονός ότι θα ήθελε ο Φερστάπεν να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος στο τέλος της χρονιάς αναχωρεί για το Μαρανέλο της Ιταλίας, καθώς από το 2025 θα αγωνίζεται με την Scuderia Ferrari. Πριν από τρεις μήνες θα ήταν αδιανόητο να σκεφτεί κανείς το σενάριο «μετακόμισης» του Φερστάπεν σε άλλη ομάδα, καθώς η Red Bull είναι η ομάδα με την οποία έσπασε και συνεχίζει να σπάει τόσα ρεκόρ, ως 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Photo credits: @f1withsam/ X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!