Νέο Opel Grandland: Όσα χρειάζεται να ξέρετε σε λιγότερο από 1 λεπτό (vid)

Νέο Opel Grandland: Όσα χρειάζεται να ξέρετε σε λιγότερο από 1 λεπτό (vid)

Newsroom
Νέο Opel Grandland: Όσα χρειάζεται να ξέρετε σε λιγότερο από 1 λεπτό (vid)
Σε υβριδικές εκδόσεις αλλά και πλήρως ηλεκτρική με αυτονομία έως 700 χλμ, το νέο Grandland κάνει δυναμική νέα είσοδο στα S-SUV.

Η νέα γενιά του Grandland αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της Opel να κάνει την ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο ελκυστική. Είναι το πρώτο μοντέλο Opel που επωφελείται από την πλατφόρμα του Ομίλου Stellantis STLA Medium για τα ηλεκτρικά οχήματα. Χάρη στη νέα αρχιτεκτονική, τη νέα επίπεδη τοποθέτηση της μπαταρίας με χωρητικότητα έως και 98 kWh, τον ηλεκτροκινητήρα νέας γενιάς και πλήθος χαρακτηριστικών εξοικονόμησης ενέργειας, όπως η αντλία θερμότητας, το νέο Grandland Electric θα είναι σε θέση να προσφέρει μια ηλεκτρική αυτονομία έως και περίπου 700 km (WLTP1).

Επιπλέον, υπόσχεται ότι θα απαιτούνται σύντομες στάσεις για την επαναφόρτισή του. Σε έναν δημόσιο σταθμό ταχείας φόρτισης, χρειάζονται μόνο 26 λεπτά περίπου, για την επαναφόρτισης της μπαταρίας στο 80% της χωρητικότητάς της.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο Opel Grandlans, πατήστε εδώ.

Οι πελάτες που προτιμούν άλλα συστήματα κίνησης από μια αμιγώς ηλεκτρική επιλογή, θα βρουν αυτό που επιθυμεί η καρδιά τους στην ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων συνόλων του νέου Grandland. Το νέο Grandland Plug-in Hybrid με ηλεκτρική αυτονομία έως και 85 km (WLTP1) και το Grandland Hybrid με τεχνολογία 48V προσφέρουν περαιτέρω συναρπαστικές λύσεις, οι οποίες προσφέρουν οδηγική απόλαυση και ταυτόχρονα περιορίζουν την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2.

«Το λανσάρισμα του νέου Grandland αποτελεί ορόσημο για την Opel. Πλέον, κάθε μοντέλο της Opel, χωρίς εξαίρεση, είναι διαθέσιμο και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίησης της στρατηγικής εξηλεκτρισμού μας. Το νέο Grandland σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στο Rüsselsheim και θα κατασκευάζεται στο Eisenach. Η σχέση του με το Opel Experimental είναι αδιαμφισβήτητη, αφού φέρει καινοτομίες που πρωτοεμφανίστηκαν σε αυτό το εξαιρετικό concept car. Το νέο Grandland θα ενισχύσει τη θέση μας στη σημαντική κατηγορία των C-SUV», δήλωσε ο Φλόριαν Χουτλ, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel.

Photo Credits: Opel

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!