Mercedes-Benz: Νέες εκδόσεις GLA – Ποιες είναι οι τιμές τους

Mercedes-Benz: Νέες εκδόσεις GLA – Ποιες είναι οι τιμές τους

Γιάννης Δανιγγέλης
Mercedes-Benz: Νέες εκδόσεις GLA – Ποιες είναι οι τιμές τους
Η νέα Mercedes GLA απόκτησε πιο προσιτές εισαγωγικές εκδόσεις για την Ελληνική αγορά με το όνομα Style και με σύνολα βενζίνης και plug in hybrid.

Η GLA παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013 και ήταν το πρώτο compact SUV της Mercedes Benz. Μαζί της έφερε έναν αέρα αναζωογόνησης στην κατηγορία της και καθιερώθηκε ως σημαντική παρουσία σ’ αυτήν. Σήμερα τόσο η GLA όσο και η Α-Class, με την οποία μοιράζονται σημαντικό αριθμό γονιδίων, αποτελούν δύο από τα πιο αγαπημένα και ευπώλητα μοντέλα της Mercedes-Benz στη χώρα μας. Mετά την Α-Class, ήρθε η σειρά της Mercedes GLA να μεγαλώσει τη γκάμα της με τις δύο νέες εισαγωγικές εκδόσεις, που ονομάζονται Style: Oι GLA 180 Style και GLA 250e Style διατίθενται σε προνομιακές τιμές για αγορά ή μακροχρόνια μίσθωση.

GLA 180 Style

Η GLA180 Style διατίθεται μεταξύ άλλων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων , κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινο τιμόνι, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης DYNAMIC SELECT, τα γνωστά εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης της Mercedes-Benz όπως το Speed Limit Assist, την ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και το Active Brake Assist, προβολείς LED, σύστημα πλοήγησης με σκληρό δίσκο Navi και οθόνη πολυμέσων 10,25''. Επιπλέον, εξοπλίζεται με ζάντες 17 ιντσών και 8 χρωματικές επιλογές.

GLA

Η έκδοση GLΑ180 Style διαθέτει τον γνωστό τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.332 κυβικών, τον ίδιο που συναντάμε και στην έκδοση GLA 200, με μέγιστη ισχύ τους 136 ίππους (100 kW). Όπως το σύνολο της γκάμας των βενζινοκινητήρων της, διαθέτει ήπια υβριδικό σύστημα με τεχνολογία 48 Volt και ενσωματωμένη μίζα-δυναμό που υποστηρίζει τη γρήγορη εκκίνηση με 14 ίππους επιπλέον ισχύ για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

GLA

GLA 250e Style

Όσον αφορά στην plug-in hybrid έκδοση GLA250e Style, εκτός από τροποποιήσεις στον βασικό εξοπλισμό του οχήματος, δεν έχουν υπάρξει διαφοροποιήσεις στην ισχύ του ηλεκτροκινητήρα και κατά συνέπεια στη μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία των 66 χιλιομέτρων που προσφέρει.

GLA

Για τη φόρτιση παραμένουν διαθέσιμες τρεις επιλογές: πέρα από τη βασική με 3,7 kW, η μπαταρία μπορεί επίσης να φορτίζεται με εναλλασσόμενο ρεύμα και έως 11 kW ή με συνεχές ρεύμα έως 22 kW (προαιρετικός εξοπλισμός). Η φόρτιση από 10% έως 80% με συνεχές ρεύμα διαρκεί περίπου 25 λεπτά, εξασφαλίζοντας μια ευέλικτη και πρακτική διαδικασία φόρτισης για την καθημερινότητα.

Τιμές

Oι τιμές των εκδόσεων Style της GLA διαμορφώνονται ως εξής:

  1. GLA 180 Style 44.500 €
  2. GLA 250e Style 53.800 € (ΛΤΠΦ: 40.924,50 €)

Photo credits: Mercedes-Benz

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!