F1 - Υποστηρικτής του Τραμπ πωλούσε θέσεις στο Grand Prix Μαϊάμι έναντι 250.000 δολαρίων την μία

Κώστας Μπιτσικώκος
F1 - Υποστηρικτής του Τραμπ πωλούσε θέσεις στο Grand Prix Μαϊάμι έναντι 250.000 δολαρίων την μία
Οι διοργανωτές του Grand Prix Μαϊάμι προειδοποιούν τον επιχειρηματία Στιβ Γουίτκοφ ότι θα του αφαιρέσουν τη σουίτα που έχει στο σιρκουί της Formula 1.

Σε μπελάδες μπήκε ένας επιχειρηματίας, που συγκεντρώνει πόρους για τη χρηματοδότηση της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, τον προσεχή Νοέμβριο.

Στους διοργανωτές του Grand Prix Μαϊάμι περιήλθαν πληροφορίες ότι ο Στιβ Γουίτκοφ που δραστηριοποιείται στο Real Estate, πωλούσε θέσεις στη σουίτα που έχει στην πίστα έναντι 250.000 δολαρίων την μία. Τα χρήματα θα προορίζονταν για την οικονομική ενίσχυση της καμπάνιας του Τραμπ, ο οποίος ακούγεται ότι σκοπεύει να δώσει το «παρών» στον αγώνα της Formula 1 που θα διεξαχθεί την Κυριακή του Πάσχα, 5 Μαΐου.

Η επιστολή των διοργανωτών του Grand Prix Μαϊάμι αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι ενδέχεται να χρησιμοποιείτε την σουίτα σας στο Paddock Club για πολιτικό σκοπό, συγκεκριμένα για να συγκεντρώσετε χρήματα για τις εκλογές, με 250.000 δολάρια ανά εισιτήριο, κάτι που παραβιάζει ξεκάθαρα τους κανόνες του Formula 1 Crypto.com Miami Grand Prix. Αν αυτό αληθεύει, σας ενημερώνουμε μετά λύπη ότι θα ανακληθεί η άδεια για τη σουίτα σας, ότι δεν θα σας επιτραπεί να παρακολουθήσετε τον αγώνα και ότι θα σας επιστραφούν όλα τα χρήματα».

Photo Credits: Donald Trump/YouTube

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!