F1 - Ο Βολφ αρνείται τις φήμες συνάντησης με τον Φερστάπεν

F1 - Ο Βολφ αρνείται τις φήμες συνάντησης με τον Φερστάπεν
Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG F1 αρνείται πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.

Έχουν συμπληρωθεί τρεις μήνες από τη μέρα που η Scuderia Ferrari ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιούις Χάμιλτον στη Formula 1 από το 2025 και ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο διάδοχός του στη Mercedes. Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλοί είναι αυτοί που έχουν συνδεθεί με τη γερμανική ομάδα, με το μεγαλύτερου βεληνεκούς όνομα να είναι αυτό του Μαξ Φερστάπεν.

Ο Ολλανδός μπορεί να έχει συμβόλαιο με τη Red Bull Racing μέχρι το τέλος του 2028 όμως δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να φύγει νωρίτερα από τους «ταύρους». Η εσωτερική κρίση στην αυστριακή ομάδα νωρίτερα φέτος και η ενδεχόμενη αποχώρηση του συμβούλου της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, έκαναν υπαρκτό το σενάριο αποχώρησης του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Βολφ δεν έχει κρύψει το γεγονός πως θα ήθελε ο Φερστάπεν να οδηγεί για την ομάδα του. Μάλιστα, οι φήμες των τελευταίων ωρών τον θέλουν να έχει συνάντηση με την πλευρά του Ολλανδού μετά το τέλος του Grand Prix Μαϊάμι.

Στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού της Mercedes στη Νέα Υόρκη, ο Βολφ ρωτήθηκε αν είναι σε επαφή με τον Φερστάπεν και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για ενδεχόμενη συνεργασία: «Όχι, δεν θα συναντηθώ με τον Φερστάπεν, πρόκειται για μία φήμη. Ο κόσμος εφευρίσκει συναντήσεις και σενάρια για το τι ακριβώς συμβαίνει με τους οδηγούς. Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και δεν είναι σωστά αυτά που έχουν βγει στη δημοσιότητα», είπε ο Αυστριακός.

Μπορεί τα πράγματα εντός της Red Bull Racing να έχουν ηρεμήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο δεν αποκλείεται η αρμονία να κλονιστεί σύντομα. Ο Έντριαν Νιούι θα αποχωρήσει από το Μίλτον Κινς μετά από 19 χρόνια και δεν αποκλείεται αυτό να δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων όπως η αποχώρηση του Φερστάπεν.

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με την ανάλυση του Grand Prix Κίνας της Formula 1 και όλων των τελευταίων εξελίξεων από το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Φωτογραφίες: formula1wimbo/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!