Renault Symbioz: Νέα εποχή στα οικογενειακά «αυτοκίνητα για να ζεις» (vid)

Renault Symbioz: Νέα εποχή στα οικογενειακά «αυτοκίνητα για να ζεις» (vid)
Η νέα πρόταση των Γάλλων στα οικογενειακά αυτοκίνητα συνδυάζει τεχνολογία και πρακτικότητα.

Η Renault παρουσίασε το νέο μοντέλο Symbioz, επισφραγίζοντας μια νέα εποχή στα οικογενειακά «αυτοκίνητα για να ζεις» (voitures à vivre), σχεδόν 60 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Renault 16. Το Symbioz αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη, ευρύχωρη και λειτουργική σχεδίαση, ακολουθώντας την κληρονομιά που ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια με το επαναστατικό Espace.

Renault Symbioz
Φωτογραφίες: Renault

Το νέο αυτοκίνητο εντάσσεται στην κατηγορία C και προσφέρει μια σειρά από τεχνολογίες που αναμένεται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σύγχρονων οδηγών και οικογενειών. Με μήκος μόλις 4.41 μέτρα, το Symbioz διατηρεί συμπαγείς διαστάσεις, που το καθιστά ιδανικό για οδήγηση στην πόλη, ενώ παράλληλα προσφέρει ευρυχωρία που ικανοποιεί τις οικογενειακές ανάγκες.

Renault Symbioz
Φωτογραφίες: Renault

Το εσωτερικό του οχήματος συνεχίζει την παράδοση των Renault με σχεδιασμό που επικεντρώνεται στην ευελιξία και την ανθρώπινη προστιθέμενη αξία. Ο χώρος αποσκευών μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες, ενώ η δυνατότητα του καθίσματος να μετακινείται και να διπλώνει δημιουργεί ένα επίπεδο πάτωμα, προσφέροντας πρόσθετο χώρο και ευελιξία. Η χωρητικότητά του πορτ μπαγκάζ με αυτόν τον τρόπο μπορεί να φτάσει μέχρι τα 624 λίτρα.

Renault Symbioz
Φωτογραφίες: Renault

Από τεχνολογικής πλευράς, το Symbioz διαθέτει το σύστημα πολυμέσων OpenR Link με ενσωματωμένο Google, παρέχοντας μια συνδεδεμένη και απρόσκοπτη εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, η έκδοση Iconic περιλαμβάνει 29 νέας γενιάς βοηθήματα οδήγησης, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την άνεση στο δρόμο.

Renault Symbioz
Φωτογραφίες: Renault

Το Symbioz είναι επίσης σχεδιασμένο για οικονομική και οικολογική απόδοση. Με το υβριδικό σύστημα E-Tech 145, το όχημα προσφέρει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές, κάνοντας το αυτοκίνητο ιδανικό για οικογενειακή χρήση και για στόλους εταιρειών.

Renault Symbioz

Με την προσθήκη του Symbioz, η Renault συμπληρώνει το line-up της σε αυτήν την κατηγορία, που περιλαμβάνει επίσης τα Arkana, Austral και Megane, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική της για κάλυψη ευρείας γκάμας αναγκών των χρηστών. Το νέο μοντέλο σηματοδοτεί μια σημαντική προσθήκη στο σύγχρονο στόλο της εταιρείας και αναμένεται να προσελκύσει τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες χρήστες.

Φωτογραφίες: Renault

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!