F1 - Φερστάπεν: «Είπα στον Νιούι πως ήθελα να μείνει»

F1 - Φερστάπεν: «Είπα στον Νιούι πως ήθελα να μείνει»
Ο οδηγός της Red Bull Racing και παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 προσπάθησε να πείσει τον Βρετανό να μην αποχωρήσει από τους «ταύρους».

Ο κύβος «ερρίφθη». Ο Άντριαν Νιούι αποχώρησε από τη Red Bull Racing έπειτα από 19 χρόνια παρουσίας στο εργοστάσιο του Μίλτον Κινς. Ο «γκουρού» της αεροδυναμικής θα αποχωρήσει επίσημα από το Red Bull Technologies στις αρχές του 2025 όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πολλοί είναι οι επίδοξοι «μνηστήρες» για τον Νιούι και είναι αναμφίβολα η πιο περιζήτητη προσωπικότητα στον κόσμο της Formula 1. Ωστόσο φαίνεται πως η… καρδιά του επέλεξε τη Scuderia Ferrari ως τον επόμενο προορισμό του.

Αναμφίβολα η φυγή του Νιούι θα είναι μεγάλη απώλεια για τη Red Bull Racing. Τι πιστεύει όμως ο πρωταθλητής των «ταύρων», Μαξ Φερστάπεν, για την απόφαση του Βρετανού να αποχωρήσει από το Μίλτον Κινς;

«Θα προτιμούσα να μείνει ο Άντριαν στην ομάδα. Αυτό ακριβώς πήγα και του είπα», είπε ο Ολλανδός όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του GP Μαϊάμι.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το σκεπτικό του Νιούι να αλλάξει παραστάσεις και να αναζητήσει νέα ομάδα να εργαστεί, ο Φερστάπεν είπε: «Πάντα πρέπει κάποιος να κάνει αυτό που πιστεύει πως είναι καλύτερο για τον εαυτό του. Πάντα πρέπει να έχεις προτεραιότητα τον εαυτό σου και πάντα να κάνεις το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό σου και την οικογένειά σου. Δεν τον κατηγορώ για κάτι. Αν κάποιος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, τότε θέτει νέους στόχους για τον εαυτό του. Είμαι εντάξει με αυτό».

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με την ανάλυση του Grand Prix Κίνας της Formula 1 και όλων των τελευταίων εξελίξεων από το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!