Hyundai - Με ελληνικό «χρώμα» το ετήσιο συνέδριο Δικτύου

Hyundai - Με ελληνικό «χρώμα» το ετήσιο συνέδριο Δικτύου

Newsroom
Hyundai - Με ελληνικό «χρώμα» το ετήσιο συνέδριο Δικτύου
Με τη συμμετοχή του Δικτύου της Hyundai Ελλάς πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο Hyundai 2024

Στις 17-19 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο του Δικτύου της Hyundai για το 2024 στο εργοστάσιο της Hyundai Motor Company. Εκεί παράγονται τα δημοφιλή μοντέλα της κορεατικής μάρκας, i10, i20 και Bayon.

Στο διήμερο συνέδριο συμμετείχε το σύνολο του Δικτύου της Hyundai Ελλάς. Σε ένα πολύ ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα επιμέρους στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, τις πολυάριθμες φάσεις ποιοτικού ελέγχου καθώς επίσης και να ενημερωθεί αναλυτικά για τις εξελίξεις του κλάδου, το ευρύτερο αποτύπωμα της συγκεκριμένης εργοστασιακής μονάδας και παράλληλα για το ετήσιο προϊοντικό πλάνο και τη συνολική στρατηγική της εταιρείας για την Ελληνική αγορά.

Η τρίτη γενιά του Hyundai i10, την οποία γνωρίσαμε το 2019 και οδηγήσαμε το 2020, δέχθηκε μικρές αισθητικές επεμβάσεις το 2021 και πλέον περνά μια ακόμα φάση εκσυγχρονισμού, κυρίως στα ψηφιακά της συστήματα. Διαβάστε τις εντυπώσεις μας από το μοντέλο της κορεατικής μάρκας εδώ.

Στην ανανεωμένη έκδοση του Hyundai i20, o εκπρόσωπος της κορεάτικης μάρκας στην κατηγορία Β εξακολουθεί να διατίθεται με τον turbo 1.0 T-GDi, σε εκδόσεις 100 και 120 ίππων. Η τεχνολογία mild hybrid 48V επιτυγχάνει μείωση κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων. Ο τρικύλινδρος κινητήρας συνδυάζεται είτε με το 7άρι διπλού συμπλέκτη 7DCT είτε με το έξυπνο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, iMT. Δείτε περισσότερα εδώ.

Η Hyundai Motor αποκάλυψε το νέο Hyundai Bayon. Ο μεγάλος κατάλογος των έξυπνων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας και ασφάλειας που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία B-SUV έχει επίσης εμπλουτιστεί με νέα σχεδίαση στο αμάξωμα, ανανεωμένο εσωτερικό και ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής. Περισσότερα για το νέο Bayon μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!