F1 - Ο Μπράουν προβλέπει ντόμινο αποχωρήσεων στη Red Bull

F1 - Ο Μπράουν προβλέπει ντόμινο αποχωρήσεων στη Red Bull
Ο CEO της McLaren Racing πιστεύει πως η αποχώρηση του Άντριαν Νιούι από τη Red Bull Racing δεν θα είναι η τελευταία.

Τις τελευταίες ημέρες ο κόσμος της Formula 1 ασχολείται από την επικείμενη αποχώρηση του Άντριαν Νιούι από τη Red Bull Racing. O διάσημος τεχνικός αποχωρεί από τους «ταύρους» μετά από 19 χρόνια και είναι δίχως αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών.

Στο περιθώρια του Grand Prix Μαϊάμι το κύριο αντικείμενο συζήτησης δεν ήταν άλλο από τον Άντριαν Νιούι και το τι θα ακολουθήσει για τη Red Bull Racing. Ο CEO της McLaren Racing, Ζακ Μπράουν, ρωτήθηκε σχετικά με το ζήτημα και η απάντησή του ήταν ενδιαφέρουσα.

«Aν είμαι έκπληκτος; Έξι μήνες πριν θα ήμουν έκπληκτος με αυτή την εξέλιξη. Με δεδομένο όμως το τι έχει συμβεί από το ξεκίνημα της σεζόν και γνωρίζοντας πως ο Άντριαν είναι ένα άτομο με μεγάλη αξιοπρέπεια, μπορώ να πω πως δεν εκπλήσσομαι που αποχωρεί από τη Red Bull. Πιστεύω πως πράγματα που έχουν συμβεί αποσταθεροποίησαν τη Red Bull. Πιθανότατα αυτό θα είναι το πρώτο ντόμινο που θα πέσει και αυτή δεν είναι η τελευταία μου πρόβλεψη με βάση τα βιογραφικά που κυκλοφορούν στην αγορά», είπε.

Όταν ρωτήθηκε να εξηγήσει τι εννοεί σχετικά με τα βιογραφικά τεχνικών που κυκλοφορούν, ο Αμερικανός είπε: «Έχουμε δει μια μεγάλη άνοδο στα βιογραφικά τα οποία έρχονται προς το μέρος μας και πιστεύω πως ο Άντριαν είναι ο πιο επιτυχημένος σχεδιαστής στην ιστορία. Πέρα από την ποιότητα που δίνει σε μία ομάδα, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θέλουν να δουλέψουν μαζί του. Πιστεύω πως θα λείψει πολύ στη Red Bull αυτό που προσφέρει ο Νιούι».

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!