ΔΡΑΣΗ ΕΟΚ ΡΑΛΛΕΙΟΣ
07/12/2023
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΟΚ: Τα κορίτσια μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ στη Ράλλειο από τον Κώστα Μίσσα και την Εβίνα Μάλτση

Η Εβίνα Μάλτση και ο Κώστας Μίσσας βρέθηκαν σήμερα (07/12) στο Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων στον Πειραιά και μύησαν τα κορίτσια στα μυστικά του μπάσκετ.

Ο γυναικείος αθλητισμός έχει δυνατή φωνή και το Gazzetta Women για 2η διαδοχική χρονιά θα μας ταξιδέψει στον συναρπαστικό χώρο του με σημαντικές προσωπικότητες από διαφορετικά πόστα. Ξεχωριστή θέση στον γυναικείο αθλητισμό έχει φυσικά το μπάσκετ, το οποίο θα έχει το δικό του pop up panel στο φετινό GWomen Sports Summit. Μην ξεχνάμε πως η χώρα μας θα διοργανώσει το Eurobasket Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μπορείς και εσύ να παρακολουθήσεις το συνέδριο κλείνοντας το εισιτήριό σου ΕΔΩ.

Ενόψει του συνεδρίου, ο σύμβουλος αναπτυξιακού προγράμματος της εθνικής μας Κώστας Μίσσας και η θρύλος του αθλήματος Εβίνα Μάλτση, μέλος του τεχνικού team της Εθνικής Γυναικών βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη (07/12) στο Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων, μέσω ενός προγράμματος της ΕΟΚ το οποίο έχει πάρει και την έγκριση της FIBA, με στόχο φυσικά δεκάδες κορίτσια να γνωρίσουν το μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, 200 κορίτσια έμαθαν τα μυστικά του αθλήματος, διασκεδάζοντας.

Τα μέλη του τεχνικού team της γαλανόλευκης έδειξαν στις επίδοξες καλαθοσφαιρίστριες κάποια βασικά στοιχεία του μπάσκετ μέσω απλών ασκήσεων και παιχνιδιών έτσι ώστε να αφήσουν ένα θετικό αποτύπωμα και να οδηγήσουν πολλά κορίτσια που δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό να αγαπήσουν το μπάσκετ, όπως είπε ο κ. Μίσσας μιλώντας στο GWomen που ήταν παρών στη δράση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το πρόγραμμα της ελληνικής ομοσπονδίας καλοθοσφαίρισης γίνεται πανελλαδικά και τρέχει παράλληλα με ένα άλλον που απευθύνεται σε αγόρια.

ΡΑΛΛΕΙΟΣ ΔΡΑΣΗ ΕΟΚ

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]