Γυμναστική: Η Εθνική ανσάμπλ κάνει τα «αποκαλυπτήριά» της στο Φάληρο

H εθνική ανσάμπλ

bet365

Η Εθνική ομάδα Ανσάμπλ θα ξεκινήσει από το Φάληρο την πορεία της για τη διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης, συμμετέχοντας αρχικά στο 9ο Διεθνές Τουρνουά Aphrodite Cup (15-17 Μαρτίου) και κατόπιν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής (22-24 Μαρτίου).

Την πεντάδα που θα παραταχθεί στο ταπί του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου του Φαλήρου για το ελληνικό ανσάμπλ, απαρτίζουν οι Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ειρήνη Κονιστή, Μαριέτα Τοπολλάι, Μαριλένα Τριάντου, Αλέσια Χατελλάρι.

Την Εθνική ομάδα συμπληρώνουν άλλες πέντε αθλήτριες, οι Χριστίνα Ρήγα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καρυοφυλλιά Γιάνναρη, Μανταλένα Κιούση, Μαριλένα Μουλακάκη, που προετοιμάζονται όλες τους με στόχο να κατακτήσουν μέσα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, στα τέλη Μαΐου, το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπό την τεχνική καθοδήγηση της Μαρίνας Φατέεβα, που έχει ως συνεργάτιδες προπονήτριες την Φωτεινή Κωτσοπούλου και την Σοφία Αϊβαθιάδου, με την συμβολή της δασκάλας μπαλέτου Ραλίτζα Βλαντιμίροβα, καθώς επίσης της γιατρού Ζαΐρας Συμεωνίδου και του χειροπράκτη Μιχάλη Καλινδέρη, η «γαλανόλευκη» ομάδα αισιοδοξεί ότι οι κόποι της θα καρποφορήσουν.

Ισχυρό «όπλο» στην προσπάθεια αυτή θα αποτελέσουν τα ανανεωμένα προγράμματα της Εθνικής, τα οποία έχουν ανεβασμένους συντελεστές δυσκολίας και καλλιτεχνίας, αυξάνοντας το ρίσκο, αλλά ταυτόχρονα και τις πιθανότητες επιτυχίας εφόσον συνδυαστούν από επιτυχημένες εκτελέσεις.

Στα 5 Στεφάνια, το ελληνικό ανσάμπλ διατηρεί την ίδια βάση όπως και πέρσι, με μουσική επένδυση από τον «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη, έχοντας όμως σημαντικές αλλαγές στη δομή του προγράμματος, προκειμένου να φτάσει σε υψηλότερες βαθμολογίες.
Από την άλλη, εντελώς καινούργιο θα είναι το πρόγραμμα στις 3 Κορδέλες / 2 Μπάλες, όπου έχει επιλεγεί μία μίξη των κομματιών “I Will Survive” και “Survivor”, για να αναδείξει εκτός των άλλων το μαχητικό πνεύμα της ελληνικής ομάδας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, τόσο για το διάστημα 15-17 Μαρτίου όσο και για το αντίστοιχο τριήμερο 22-24 Μαρτίου.

 

Τελευταία Νέα