Ευρωπαϊκό ενόργανης: Κάνουν πρεμιέρα Πετρούνιας και Εθνική ομάδα στο Ρίμινι

petrounias

bet365

Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής κάνει η Εθνική ομάδα ανδρών, με τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών κάνειο την πρεμιέρα του σήμερα, 24 Απριλίου, και μαζί ξεκινούν και τα μέλη της Εθνική ομάδας ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα, από τον 2ο όμιλο και ξεκινώντας από τις ασκήσεις εδάφους, οι Λευτέρης Πετρούνιας, Αλκίνοος Γραικός, Νίκος Ηλιόπουλος, Απόστολος Κανέλλος, Αντώνης Τανταλίδης και Χρήστος Τσιγγελίδης θα ριχτούν στη μάχη του πρωταθλήματος με τους προκριματικούς αγώνες με τους Τανταλίδη και Γραίκο να αγωνίζονται στο σύνθετο ατομικό, τον Ηλιόπουλο να αγωνίζεται σε τέσσερα όργανα, τον Κανέλλο σε πέντε και τον Τσιγγελίδη μόνο σε ένα, στους κρίκους.

Φυσικά, ο σπασιαλίστας των κρίκων και χρυσός Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος, Λευτέρης Πετρούνιας, θα συμμετάσχει επίσης μόνο στους κρίκους έχοντας στόχο τον ιστορικό έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο (το ένατο ευρωπαϊκό του μετάλλιο συνολικά). Όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ράφτης, ο αθλητής του και θρυλικός πια αθλητής των κρίκων φαίνεται πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πως αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει ένα πλύ καλό τεστ εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024.

Το σημερινό πρόγραμμα των αγωνισμάτων (σε ώρες Ελλάδας):

11:00 – 14:00: Προκριματικός Ανδρών, 1ος όμιλος
15:00 – 18:00: Προκριματικός Ανδρών, 2ος όμιλος (ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Λευτέρης Πετρούνιας, Αλκίνοος Γραικός, Νίκος Ηλιόπουλος, Απόστολος Κανέλλος, Αντώνης Τανταλίδης και Χρήστος Τσιγγελίδης)
18:45 – 21:45: Προκριματικός Ανδρών, 3ος όμιλος

 

Τελευταία Νέα