Αλλαγή στο Δούκας-ΑΕΚ
Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 17:30 στο κλειστό του Δαΐς στο Μαρούσι, όμως έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, καθώς στις 19:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Παναθηναϊκού-Δόξα Δράμας, το ματς μεταφέρθηκε για τις 15:00.
«Είναι ένα ματς δύσκολο σε μία έδρα που μας δημιουργεί πρόβλημα. Θεωρώ πως θα είναι κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλούς παίκτες στην Εθνική. Αυτό είναι και καλό, επειδή οι παίκτες έκαναν προπόνηση με την ομάδα και κρατήθηκε η ομοιογένεια και κακό, αφού οι παραστάσεις που έχουν οι διεθνείς είναι διαφορετικές», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ, Γιάννη Αρβανίτη.
Και συμπλήρωσε: «Η αμυντική μας λειτουργία θα παίξει ρόλο και πιστεύω ότι θα βρούμε λύσεις στην άμυνα του Δούκα, που αποδυναμώθηκε μετά την αποχώρηση παικτών του καλοκαιριού. Είμαστε σε καλή κατάσταση».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
