ΑΕΚ: Ανανέωσε με τον Φρεντερίκ Μπουζόν μέχρι το 2026

ΑΕΚ: Ανανέωσε με τον Φρεντερίκ Μπουζόν μέχρι το 2026

Ο Μπουζόν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μέχρι το 2026

bet365

Ο Γάλλος τεχνικός Φρεντερίκ Μπουζόν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μέχρι το 2026.

Η ΑΕΚ άρχισε το χτίσιμο της ομάδας χάντμπολ ανδρών για τη νέα χρονιά, ανακοινώνοντας την επέκταση συνεργασίας με τον τεχνικό Φρεντερίκ Μπουζόν μέχρι το 2026.

Ο 49χρονος Γάλλος προπονητής ανέλαβε την ομάδα στις 2 Ιουανουαρίου, όταν διαδέχθηκε τον Σέρβο, Ντράγκαν Τζούκιτς και είναι ο τρίτος τεχνικός που εργάζεται αυτή τη σεζόν στην Ενωση, καθώς προηγήθηκε ο Αλέξης Αλβανός, που αποτέλεσε παρελθόν μια ημέρα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ έχει ως μοναδικό στόχο στην τρέχουσα περίοδο να διατηρήσει τον τίτλο στη Handball Premier και ήδη προηγείται του ΠΑΟΚ με 1-0 στα ημιτελικά των play off, με τον 2ο αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις στις 18 ή 19 Μαΐου.

aek_handball

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της μέχρι το 2026 με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος Χάντμπολ, Φρεντερίκ Μπουζόν.

Ο Γάλλος προπονητής δήλωσε στο aek.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος θέλει να συνεχίσουμε. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κλαμπ. Όταν ήρθα τον Ιανουάριο υπήρχε μία μπερδεμένη κατάσταση, αλλά πιστεύω πλέον πως μπορούμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα μαζί. Ευχαριστώ, πραγματικά, για την εμπιστοσύνη. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα, για να αποκτήσουμε δυνατές εμπειρίες και να ζήσουμε με τον κόσμο μας ευτυχισμένες στιγμές"».


@Photo credits: INTIME, Αλέξανδρος Ευαγγελάτος
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα