Χόκεϊ: Συμπαίκτης του Τζόνσον ο οποίος σκοτώθηκε από παγοπέδιλο αντιπάλου, σταματάει για ψυχολογικούς λόγους

Κώστας Ευθυμιάδης
Παίκτες του χόκεϊ σε ενος λεπτού σιγή

bet365

To μοιραίο χτύπημα από αντίπαλο εν ώρα αγώνα στον Ανταμ Τζόνσον, εξακολουθεί να κρατά σε κατάσταση σοκ τον κόσμο του χόκεϊ στην Βρετανία.

Ενας συμπαίκτης του στους Νότιγχαμ Πάνθερς μάλιστα, που ήταν μάρτυρας του θανατηφόρου χτυπήματος από τον αντίπαλο παίκτη με το παγοπέδιλο, αποφάσισε να εγκαταλείψει την ομάδα και το άθλημα, καθώς η εικόνα του θανάτου του συμπαίκτη του, του έχει δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα.

«Είναι το πιο τραυματικό πράγμα που έχει βιώσει ποτέ» ανέφερε ο Βίκτορ Μπιορκούνγκ που είδε μπροστά του το δυστύχημα, όπως και άλλοι 8.000 θεατές.

«Προσπάθησα να καταπιέσω πολλά. Είμαι τόσο σοκαρισμένος αυτή τη στιγμή, όλα γίνονται τόσο γρήγορα… Τη μια στιγμή έχεις τον φίλο σου εκεί, το επόμενο δευτερόλεπτο έχει φύγει. Το να είμαι στον πάγο όταν ένας φίλος που ήμασταν κοντά, πεθαίνει έτσι, είναι δύσκολο» είπε αρχικά.

Ο σύλλογός του ανακοίνωσε την αποχώρησή του, δηλώνοντας ότι ήτσν επιθυμία του παίκτη και ο ίδιος ο παίκτης είχε ενημερώσει τον σύλλογο ότι δεν θα επέστρεφε.
«Λυπούμαστε που χάνουμε ένα μέλος αυτής της δεμένης ομάδας, αλλά σεβόμαστε και κατανοούμε πλήρως την απόφασή του να μην επιστρέψει», ανέφερε η δήλωση του συλλόγου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα