Δημοπρασίες... ζωής!

Έτσι για άλλη μια φορά με στόχο την βοήθεια συνανθρώπων που το έχουν ανάγκη το charityidols.gr ξεκίνησε την Πασχαλινή του δημοπρασία η οποία θα έχει διάρκεια έως τις 18 Απριλίου! Οι συλλέκτες, αλλά και όσοι απλά θέλουν να βοηθήσουν δεν πρέπει να χάνουν χρόνο και να διεκδικήσουν μεταξύ άλλων τις φανέλες του Κασάμι, του Στιλ, του Πλατέλα, του Μαυροκεφαλίδη που φορούσε στον πρόσφατο νικηφόρο τελικό του Παναθηναϊκού, του Κονέ, αλλά και την συλλεκτική που φορούσαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης όταν έφτασαν τις 100 νίκες!
Στόχος του charityidols.gr εκτός από να προσφέρει κάποια συλλεκτικά αγωνιστικά αναμνηστικά, είναι κυρίως να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο καθώς όσο πιο μεγάλη είναι η αξία της φανέλας που έχει δημοπρατηθεί τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι συνεισφορές στα ιδρύματα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.