Αττική Οδός: Αρχίζει η καταβολή της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ

Κώστας Μπιτσικώκος
Αττική Οδός: Αρχίζει η καταβολή της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ
Εντός των επομένων ημερών θα αρχίσουν οι διαδικασίες καταβολής του ποσού στους δικαιούχους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Έναν μήνα μετά τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών και επιβατών εντός της Αττικής Οδού, η εταιρεία διαχείρισης του αυτοκινητοδρόμου ανακοίνωσε ότι πλησιάζει η έναρξη καταβολής της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ ανά όχημα. Όπως αναφέρει, «σε συνεργασία με διεθνή χρηματοοικονομικό συμβουλευτικό οίκο, συνεχίζει την ενδελεχή εξέταση και αξιολόγηση του μεγάλου αριθμού αιτημάτων με στόχο την ταυτοποίηση των δικαιούχων και την εκκίνηση των διαδικασιών καταβολής του ποσού των 2.000 ευρώ».

Η Αττική Οδός δεν έχει κάνει γνωστό πόσες είναι οι αιτήσεις για αποζημίωση που υποβλήθηκαν, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τις 10.000. Αρκετοί πάντως οδηγοί έχουν καταθέσει αγωγή για αποζημίωση, για τον εγκλωβισμό τους κατά την κακοκαιρία Ελπίδα, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αττικής Οδού:

«Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης αιτημάτων στην ειδική Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων για τα οχήματα που αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022 και σε συνεργασία με διεθνή χρηματοοικονομικό συμβουλευτικό οίκο, συνεχίζει την ενδελεχή εξέταση και αξιολόγηση του μεγάλου αριθμού αιτημάτων με στόχο την ταυτοποίηση των δικαιούχων και την εκκίνηση των διαδικασιών καταβολής του ποσού των 2.000 ευρώ σε αυτούς, εντός των επόμενων ημερών».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!