Μία Mustang από τη McLaren! (pics)

Νίκος Τσιώκος
Μία Mustang από τη McLaren! (pics)
Η McLaren έκανε τροποποιήσεις σε μία Ford Mustang του 1980 και την πουλάει σε δημοπρασία, με τις προσφορές να είναι ιδιαίτερα υψηλές!

Είναι δυνατό να δούμε μία Mustang από τη McLaren; Κι όμως! Η βρετανική φίρμα πήρε ένα μοντέλο του 1980 από τη Ford και του έκανε τις απαραίτητες τροποποιήσεις. Για την ακρίβεια, του... πέταξε έναν κινητήρα 2.3 λίτρων με τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 175 ίππους, με τη μετάδοση της κίνησης να γίνεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων 4 σχέσεων.

Επίσης, έχουν γίνει αναβαθμίσεις στο αμάξωμα, στο εσωτερικό και στην ανάρτηση, τη στιγμή που όλες αυτές οι... μόντες έχουν ως αποτέλεσμα να πιάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 9,76 δεύτερα, χρόνο στον οποίο η σημερινή McLaren 650S ξεπερνάει τα 210 χλμ./ώρα! Αφού, λοιπόν, έγιναν οι τροποποιήσεις, η Mustang της McLaren πωλείται σε δημοπρασία, με τις προσφορές να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Για την ακρίβεια, μέχρι τώρα έχουν φτάσει τις 36250 δολάρια, ποσό που φαίνεται μεγάλο, σε σύγκριση με τις 25 χιλιάδες που κόστιζε τότε. Βέβαια, σήμερα ένα τέτοιο όχημα θα κόστιζε πάνω από 70 χιλιάδες δολάρια, που είναι πολύ παραπάνω από τα χρήματα που χρειάζεται κάποιος για μία Shelby GT350R στις μέρες μας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!