Fiat για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Πέτρος Πιτσίνης
Fiat για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις
Με τα μοντέλα Fullback και Talento της Fiat θα κινούνται το 2017 το Πολεμικό Ναυτικό και οι Ειδικές Δυνάμεις στη χώρα μας.

Δεκαεφτά συνολικά οχήματα Fiat, από τη γκάμα των επαγγελματικών μοντέλων της, παραδόθηκαν πρόσφατα στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για την ενίσχυση του στόλου των αυτοκινήτων τους.

Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου 2017 στον κεντρικό σταθμό αυτοκινήτων ναυτικού, με σκοπό την άμεση προώθησή τους σε ακριτικές και νησιωτικές περιφέρειες για την υποστήριξη του σημαντικού έργου υψηλών απαιτήσεων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα επιλεγμένα μοντέλα είναι δεκαπέντε ολοκαίνουργια pick up Fiat Fullback (2.4 λίτρων, 4x4, ισχύος 180 ίππων) και δύο 9θέσια Fiat Talento (1.6 λίτρων, ισχύος 125 ίππων, μεταφοράς προσωπικού) τα οποία αποκτήθηκαν μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης από την εταιρεία AVIS AE.

Τα ολοκαίνουργια pick up Fiat Fullback, που ολοκληρώνουν την γκάμα των προσφερόμενων μοντέλων της Fiat Professional, διακρίνονται για το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο (1.000 κιλά), την κορυφαία τετρακίνηση της κατηγορίας (Super Select) με ηλεκτρονικό επιλογέα 4WD, την εξαιρετική ικανότητα ρυμούλκησης (3.100 kg) αλλά και την υψηλότατη ροπή (430 Nm στις 2.500 σ.α.λ.).

Με αυτά τα δεδομένα ανταποκρίνονται ιδανικά στη σκληρότερη χρήση και μπορούν να κινηθούν στα πιο δύσβατα εδάφη, όντας κατάλληλα για τις υψηλές απαιτήσεις του ναυτικού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!