Μία νίκη στο Λε Μαν σαν... ένα Όσκαρ!

Gazzetta team
Μία νίκη στο Λε Μαν σαν... ένα Όσκαρ!
Η ομάδα του Τζάκι Τσαν στο Λε Μαν δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, με τον γνωστό ηθοποιό να την παρομοιάζει με την κατάκτηση ενός Όσκαρ!

Τι σχέση μπορεί να έχει ένας άνθρωπος του κινηματογράφου με τα μηχανοκίνητα σπορ; Ο Τζάκι Τσαν είχε τη δική του ομάδα στις 24 Ώρες του Λε Μαν και λίγο έλλειψε να πανηγυρίσει τη νίκη στον περίφημο αγώνα. Ο γνωστός ηθοποιός είχε την Jackie Chan DC Racing, με την Oreca 07.

Μάλιστα, το Νο38 με τους Χο-Πιν Τανγκ, Όλιβερ Γιάρβις, Τομάς Λοράν, βρισκόταν στην πρώτη θέση για περίπου τρεις ώρες και είχε τη δυνατότητα να κάνει την έκπληξη. Όμως, αυτή δεν έγινε ποτέ, αφού νικήτρια αναδείχτηκε τελικά η Porsche, με τους τρεις προαναφερθέντες να μένουν στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, ενώ στην τρίτη ήταν το έτερο μονοθέσιο της ομάδας Κινέζου σταρ του Χόλιγουντ με το Νο37 και τους Ντέιβιντ Τσενγκ, Τριστάν Γκομεντί, Άλεξ Μπραντλ στο τιμόνι.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ωστόσο, η διπλή παρουσία στο βάθρο ικανοποίησε τον Τσαν, ο οποίος απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στη Σανγκάη κι έστειλε μήνυμα μέσω βίντεο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο πόντιουμ. Ο ίδιος δε θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος, ώστε να δηλώσει ότι το αποτέλεσμα, όπως και η νίκη στην LMP2 κατηγορία, τον έκαναν να νιώσει όπως είχε αισθανθεί και όταν πήρε το βραβείο Όσκαρ από την Ακαδημία Κινηματογράφων Τεχνών και Επιστημών της Αμερικής. Με αυτόν τον τρόπο, ο 63χρονος ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε άνθρωπο από τον χώρο του κινηματογράφου να μπλέκεται στα μηχανοκίνητα σπορ, αφού στο παρελθόν ο Αντόνιο Μπαντέρας είχε λάβει μέρος με δική του ομάδα στις μικρές κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!