Έτοιμος για Ferrari ο Μπιανσί

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμος για Ferrari ο Μπιανσί
Ο Ζουλς Μπιανσί δήλωσε έτοιμος να πάρει τη θέση του Φερνάντο Αλόνσο στη Ferrari, σε περίπτωση που ο Ισπανός αποχωρήσει.

Οι φήμες που θέλουν τον Φερνάντο Αλόνσο εκτός Ferrari είναι έντονες και σε τέτοια περίπτωση ο πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης είναι ο Ζουλς Μπιανσί. Ο Γάλλος αποτελεί μέλος της Ακαδημίας της Scuderia και περιμένει να αρπάξει την ευκαιρία, η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να βρεθεί στο ένα από τα δύο μονοθέσιά της.

Έτσι, στη Σουζούκα, όπου άπαντες προετοιμάζονται για το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας, ήταν αναπόφευκτη η ερώτηση αν είναι έτοιμος να τρέξει με την ομάδα του Μαρανέλο. «Και βέβαια είμαι έτοιμος. Έχω δουλέψει πάνω σ' αυτό (σ.σ.: να έχει θέση βασικού πιλότου στη Ferrari) από τότε που μπήκα στην Ακαδημία το 2009.

Τώρα έχω σχεδόν δύο σεζόν στη Formula1. Έχω εμπειρία και αισθάνομαι έτοιμος γι' αυτό. Αυτή τη στιγμή τόσο ο Αλόνσο όσο και ο Ραϊκόνεν έχουν συμβόλαιο, αλλά αν υπάρξει η ευκαιρία, θα είναι καλό για μένα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι λογικό βήμα», ήταν η απάντησή του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Μπιανσί βρίσκεται στο γκριντ από πέρυσι, όταν υπέγραψε με τη Marussia, που χρησιμοποιεί κινητήρες της Ferrari, ενώ φέτος πήρε τους πρώτους βαθμούς της καριέρας του, αλλά και των Ρώσων, στη Formula1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!