Ρόσμπεργκ: «Το παράκανε ο Ρικιάρντο» (vid)

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Το παράκανε ο Ρικιάρντο» (vid)
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ πιστεύει πως ο Ντάνιελ Ρικιάρντο το παράκανε, ώστε οι δυο τους να έχουν επαφή, αλλά σέβεται την απόφαση της FIA να μην τον τιμωρήσει.

Την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον στη βαθμολογία έχασε ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός ήταν δεύτερος, όμως η επαφή με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο τον άφησε όγδοο. Ο πιλότος της Mercedes τόνισε πως ο Αυστραλός το παράκανε, ωστόσο και ότι σέβεται την απόφαση της FIA να μην τον τιμωρήσει. «Για μένα το συμβάν με τον Ντάνιελ ήταν αρκετά καθαρό.

Ήμουν στην ιδανική γραμμή, φρέναρε πολύ αργά και πήγε ανοιχτά. Μετά έμεινα στην αγωνιστική γραμμή, αλλά ακόμα είχε την μπροστινή του αεροτομή εκεί και με χτύπησε. Κράτησα τη γραμμή και το παράκανε. Είχαμε επαφή, όμως δε θα πω κάτι επειδή πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της FIA, που αποφάσισε να μην του δώσει ποινή», ανέφερε ο Ρόσμπεργκ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την επαφή του Ρόσμπεργκ με τον Ρικιάρντο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!