O αγώνας Gumball 3000 έρχεται στη Μύκονο

O αγώνας Gumball 3000 έρχεται στη Μύκονο
Το γνωστό Rally Gumball 3000 με τα «τρελά» supercars ολοκληρώθηκε για το 2016, με την διοργάνωση του 2017 να έχει για σημείο εκκίνησης τη Ρίγα της Λετονίας και τερματισμό στο Νησί των Ανέμων!

Το τελευταίο δείπνο του Gumball 3000 για το 2016 έφερε την ανακοίνωση της διαδρομής για την επόμενη διοργάνωση του Rally, η οποία θα διασχίσει και πάλι την Ευρώπη και θα καταλήξει στη Μύκονο! Ακόμη δεν είναι γνωστή η ακριβής διαδρομή που θα ακολουθήσουν για να βρεθούν τελικά στη χώρα μας, όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο αγώνας με τα πανάκριβα και μοναδικά supercars θα περάσει και από τις δύο μεγάλες Ελληνικές πόλεις, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα!

Σίγουρα κάθε λάτρης των τεσσάρων τροχών θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να δει τόσα μαζεμένα υπεραυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ το καθένα, με τις «παρανοϊκές» βελτιώσεις και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχουν όλα όσα συμμετέχουν στο Gumball 3000. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται από το 1999 και δημιουργήθηκε από τον Μαξιμίλιον Κούπερ, ενώ λαμβάνουν μέρος κυρίως celebrities και οδηγοί αγώνων. Με μπόλικη δόση τρέλας και επίδειξης πλούτου, οι περισσότεροι οδηγοί έχουν μια... ροπή προς την παρανομία, καθώς συνήθως παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πιο συγκεκριμένα, τα όρια ταχύτητας. Άλλωστε τα στοιχήματα που βάζουν όσοι παρακολουθούν το Rally αφορούν κυρίως τον... νικητή στα περισσότερα πρόστιμα για αυτό τον λόγο!

Ακριβώς από κάτω, η φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram και επιβεβαιώνει τα σημεία εκκίνησης/τερματισμού για το Gumball 3000 του 2017 και στη συνέχεια, εικόνες από προηγούμενες χρονιές του Rally.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!